Valmennuksen ilot

Moikka!

Hirveesti on kyselty taas Fitnetin ohjelmista, joten kerron hieman miten homma toimii ja mitä ne sisältävät!

Oonkin tänne kirjoitellut, että toimin valmentajana Fitnet.fi sivustolla, jossa on erilaisia 6-viikon ohjelmia saatavilla. Ohjelmat sisältävät tarkat ohjeet treeneihin sekä ruokavalioon, ohjelmat muuttuvat noin 2 viikon välein jotta homma pysyy mahdollisimman mielenkiintoisena ja asiakkaat jaksaisivat pysyä motivoituneina ja vetää kuusi viikkoa täysillä!

Meillä on sivustolla liikepankki, jossa on satoja liikkeitä. Treeniohjelmista löytyvät liikkeet ovat helposti ja nopeasti löydettävissä liikepankista, joten sen lisäksi ettei asiakkaan ei tarvitse olla kokenut saliharrastaja, hän voi myös epävarmuuden iskiessä tsekata salilla puhelimella että mites se liike nyt menikään. Tarkat ohjeet löytyy videoiden ja tekstien muodossa.

Lisäksi asiakkaat saavat kysellä forumilla valmentajilta kysymyksiä itseään askarruttaviin kysymyksiin ja niihin vastataan pikaisesti.

Ollaan kehitetty sivustoa oikeesti rakkaudella ja halutaan, että voidaan seisoa jokaisen asian takana ylpeinä. Mä en missään nimessä halua lähteä kituutusdieeteille tai aiheuttaa minkäänlaista harmia kenenkään terveydelle. Päinvastoin, ohjelmat valmistavat ja opastavat asiakkaita terveellisiin elämänTAPOIHIN, ei pikadieetteihin. Ne sisältävät vinkkejä miksi suosittelemme ruoka-ainetta X ja mitä vaikutuksia asioilla on kehoosi ja terveyteesi. Olisi hienoa, että asiakas oppii miksi tehdään mitäkin sen lisäksi, että vain noudattaa ohjeita.

Kuitenkin ohjelmia noudattamalla tapahtuu toivottuja asioita: aineenvaihdunta kiihtyy, kiinteytyy, lihasmassa lisääntyy ja rasva ritisee. Vaikka lihasmassan kehitys on ”miinus kaloreilla” lähes mahdotonta, niin ohjelmat on suunniteltu niin, että ruokavaliot tukevat lihasmassan kasvatusta sekä ylläpitoa, mutta eivät kuitenkaan kerrytä ylimääräistä rasvaa. Haetaan ns. kehonkoostumuksen muuttamista. Monilla asiakkailla on ollut suurimpana ongelmana syödä ruokavalioissa määrätyt määrät ja ovat silti pudottaneet kiloja ja kiinteytyneet. Mitään hurjia kilojen karistamisia emme edes odota 6- viikossa tapahtuvan, mutta kuvista huomaa että ihmiset kiinteytyvät huimaa tahtia ja näyttävät juurikin siltä, että kroppa alkaa toimimaan. Huikeaa.

Mikä ihaninta, meidän forumilla on myös yleisiä fiilistelyketjuja, jonne asiakkaat ovat kertoneet omia kokemuksiaan ja kyllä se vaan saa niin hyvän fiiliksen valmentajana, kun lukee niin hyvää ja positiivista palautetta! Tulen todella onnelliseksi heidän puolestaan ja sen lisäksi saa hyvän fiiliksen siitä, että ”osaa duuninsa” valmentajana.

Tässä ihan muutamia fiiliksiä ketjuilta:

”Ei vitsi. Tänään aamulla kun katoin itteäini peilistä ni ajattelin vaan että oonko tuo minä.. Tuloksia siis alkaa näkymään selkeesti! Mä oon nyt puolessa välissä ja oon niin ylpeä itestäni että en oo sortunu mihinkään herkkuihin – lukuisista juhlista huolimatta! Ja tiiättekö mitä, se ei oo ollut edes vaikeeta!”

”Hei! Täällä neljäs päivä vasta menossa ja voi vitsit on ekan salitreenin (takareidet&pakarat) jälkeen paikat kipeenä…ihan hirveetä ravata töissä ylös ja alas noita rappusia :D Itse oon kuitenkin 5 vuotta salilla käynyt, mut just hyvä et saa lihakset vähän uutta ärsykettä. Ruokavalio on kans mukavan monipuolinen! Innolla odotan tuloksia, tän on pakko toimia :D”

”2 viikkoa takana ja alkaa kyl jo peilikuvassa näkyy muutosta :) Ei oo hetkeen ollut näin litteä vatsa :P”

”Moikka! Mulla on eka päivä menossa, ja tuntuu että se ruoka ei lopu koskaan! Kyllä on perhe ihmetellyt että miten ihmeessä sä syöt noin paljon, että ei tuolla kyllä laihdu, korkeintaan lihoaa😂 Ei tuu ainakaan nälkä, tykkään! Ja treeni oli kyllä tosi kova, varsinkin se askelkyykky+boxihyppy ja hiki lentää!”

”5 vko dieettiä takana ja enää viikko olis jäljellä…fiilis mahtava! Vaatekoko pienentynyt, painoa tippunut 3 kg ja lihakset tullut selkeämmin näkyviin. Aivan mahtava ohjelma! Tätä on vaan pakko jatkaa vielä tohon bibleen sillä ei tee mieli ollenkaan lopettaa vielä 😍”

”Mulla on kans lähtenyt joku 2-3kg ja mitat melkein samat paitsi että oon 3cm pidempi :D en kyllä ekalla viikolla käynyt edes puntarilla kun oli niin pallo olo koko ajan, kesti vähän aikaa totutella ruokamääriin. Nyt on siis kolmas viikko menossa. Mut veikkaan että jos on yhtään ollut kroppa turvoksissa tai tukossa niin tällä ruokavaliolla se on lähtenyt käyntiin, sillä selittyy varmaan äkillinen painonlaskukin. Mut ei kyl yhtään masentava aloitus ;D”

”Nyt 1,5 viikkoa bikini bibleä enää jäljellä. Painoa tippunut yhteensä ihan odottamattoman paljon: 3,5kg. Ja normaalipainon rajoissa menty koko ajan, eli ylipainoa ei ole ollut. Mutta kiinteytymistä tapahtunut ja peilikuva miellyttää silmää paljon enemmmän :) etenkin viikolla 5 aloitetut ruokavaliomuutokset on ryöpsäyttänyt aineenvaihdunnan uusiin ulottuvuuksiin. Turvotus kaikonnut maidottomalla ja gluteiinittomalla ruokavaliolla ja olo sen suhteen mitä mahtavin <3 väsymys välillä piinannut treenien aikana ja päivien päätteeksi(johtuen ilmeisesti vähille jääneistä yöunista). Mutta fiilis ihan loistava, joten suuret kiitokset ohjelmista! näin lyhyessä ajassa tapahtuneet muutokset tuntuu ihan uskomattomilta! Itsekurin pitäminen koko valmennuksen ajan kannattaa ja tuottaa kyllä tulosta! :)”

”5 viikko alkaa huomenna. 3 kg tippunu ja senttejä lähtenyt. Mun peppu ei oo ikinä ollu näin kiintee jeee! Ihanaa ku ne lihakset mitä täs o vuosien aikana kasvattanu nii tullut näkyviin.
Toivotaan et on jotain kivoja jatkohommeleita tiedos ;)
Kiva kuulla et muillaki positiivisia kokemuksia. Mulla lähti nää kilot vast nyt tippuu. Et maltti o valttia ! :–D”

Kuvia ja meininkiä voi seurata instagramista hastagilla #FITNETFI ! henkilökohtaisempiin kysymyksiin vastataan info@fitnet.fi sähähköpostin kautta :)

ps. Meille on syksyn aikana tulossa uusia valmennuksia, olkaahan kuulolla!

_DCF6674

 


11 Comments
 • Miia
  Posted at 15:31h, 04 syyskuun Vastaa

  mua on vähän askarruttanut, että kuinka esim bikini biblen samat ruokaohjelmat sopivat kaikille sen ostaville henkilöille? Jos esimerkiksi ajatellaan, että 50 kiloinen ja 65 kiloinen aloittavat samalla ruokaohjelmalla, niin eikö ruokamäärissäkin pitäisi olla eroavaisuuksia näiden henkilöiden kohdalla?

  • linda
   Posted at 15:41h, 04 syyskuun Vastaa

   Kaikissa muissa, kuten esim fit for bikinissä on vaihtoehdot painon mukaan, mutta sanoisin että kaikille alle 85kg sopii bikini biblen ruokavalio hyvin. enemmänkin kyseenalaistaisin sen, että miten aktiivinen arki ihmisellä on. ”Läski” eli ylipaino kun ei lisää ihmisen kulutusta niin dramaattisesti, joten jos dieetattavaa on tai hoikempien ihmisten tapauksessa kiinteytettävää tai elämäntapamuutosta etsittäessä se sopii. Eripainoiset saavat ohjelman kautta eri tuloksia: tosin uskon että toivottuja.
   Ruokaa kyllä riittää, se mistä se ruoka koostuu on eri asia. Näissä ohjelmissa ei ”tuijoteta” kaloreita vaan sisältöä ja katsotaan pidemmälle.

 • Hanski
  Posted at 16:06h, 04 syyskuun Vastaa

  Mua vaan harmittaa se kun FitNetin jäsenyys katkeaa sen parin kuukauden jälkeen, niin sit ei voi enää mennä tsekkaa miten ne liikkeet menikään tai keskustelufoorumilta eri juttuja :(

  • linda
   Posted at 16:21h, 04 syyskuun Vastaa

   Joo jäsenyys kestää 3kk jonka jälkeen tulisi jatkaa valmennusta :)

 • Pirtsu
  Posted at 16:45h, 04 syyskuun Vastaa

  Heips! Mietin, että sopivatko nuo ruokavalio-ohjelmat myös 1.tyypin diabetesta sairastavalle henkilölle? Kun tuttavallani on se ongelma, ettei oikein löydä kultaista keskitietä treenien ja ruoan määrän/laadun suhteen.

  • linda
   Posted at 22:02h, 04 syyskuun Vastaa

   Kyllä sopii ehdottomasti, ei ole mikään vhh hiilari dieetti, mikä on tärkeää 1. tyypin diabeeteksessä.

 • lauras
  Posted at 17:55h, 04 syyskuun Vastaa

  Hetken salitaukoa pitäneenä päätin ottaa ”härkää sarvista” ja tilasin Fitnetistä itelleni eilen ohjelman. Jahka tää kuumeilu ja flunssa helpottuu viikonlopun aikana niin maanantaina lähtee uusi 6-viikkoinen sivu elämässä! Ihanaaaa!! 😍

  • linda
   Posted at 22:01h, 04 syyskuun Vastaa

   Ihanaaaa, tsemppiä hirveesti <3

 • Viivi
  Posted at 18:38h, 04 syyskuun Vastaa

  Oon miettiny että voisko sitä fit with diet ottaa vaikka urheileekin, koska tällä hetkellä treenit sujuu omalla kaavalla hyvin, mutta tiiän että ruokavaliossa ois petrattavaa? Toinen vaihtoehto tietenkin ois fit for bikini, mutta miten onnistuis näin lukiolaisena ruokapuoli? Ainahan sitä jonkun rasian voi ottaa mukaan, mutta ei sit liikaa kuitenkaan kun ei montaa laukkua viitsi kanniskella :D

  • linda
   Posted at 22:01h, 04 syyskuun Vastaa

   Kyllä onnistuu varmasti ilman purkkien kantamistakin :)!

 • Rrr
  Posted at 00:42h, 05 syyskuun Vastaa

  Miks mä en löydä tuolta forumilta näitä fiilistely ketjuja? En löydä kun diet keskustelualueen

Post A Comment