Pusuja!

26.08.2015

PUS!

Tänään puhun blogissani huulista ja niiden muotoiltusta. Nää on aina aiheita joista on ns. riski kirjoittaa ja helpommalla pääsee kun on vain hiljaa, mutta mä olen ennenkin julkisesti kertonut täällä blogissani että mun huulia on muotoiltu ja mielelläni kerron asiasta kiinnostuneille, kun siitä on niin paljon viimeaikoina kyselty täällä blogissa sekä sähköpostitse.

Mun huulia on muotoiltu Perfectha nimisellä aineella, jota tuo maahan Mediesthetic. Perfectha-injektiot ovat turvallisia hyaluronihappoinjektioita, jotka eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Hyaluroni on samaa ainetta kuin soluissakin on, eli on harvinaista, että sille olisi allerginen. Perfecthassa on markkinoiden pienin proteiinipitoisuus ja näin ollen pienin allergiariski.

Perfecthassa on ristikkäissidoslinkitys ja sen täyttävä ominaisuus on parempi kuin aikaisemmilla menetelmillä. Kesto riippuu ihon aineenvaihdunnasta ja siitä, onko hyaluronihappoa laitettu koskaan aikaisemmin. Jos aineenvaihdunta on nopeaa ja ihossa itsessään ei ole yhtään hyaluronia, niin silloin ihosolu ottaa hyaluronia hyödykseen ja se lähtee nopeammin pois käsitellyltä alueelta. Kun aluetta on käsitelty useamman kerran hyaluronilla, niin se tulee jatkossa kestämään paremmin ja pidemmän aikaa. Esimerkiksi mä itse en tule todennäköisesti vuosiin täyttämään huuliani, sillä mulla on pysynyt yli vuoden verran täyteaine huulissa.

Perfecthalla voi tehdä myös paljon muuta, kuten täyttää ja muotoilla huulia, nasolabiaalipoimuja, sibeliuspoimuja, silmien ympärystän juonteita sekä muotoilla kasvojen piirteitä ja linjoja, kohottaa yleisilmettä koko kasvojen alueella.  Perfecthan sisältämä hyaluroni ei poista kuitenkaan ilmeryppyjä, koska sillä ei ole lihaksia lamaannuttavaa vaikutusta kuten Botoxilla.

Jos omistaa esimerkiksi arpia, niin niitäkin voi korjailla turvallisesti ja paikka jossa käyn tekee näitä kaikkia.

11902434_10153067504770794_3184775890098001049_n

 

Mun huulien takana on StudioVMS ihana Viivi, jonka saa kiinni mailitse : viivi@studiovms.com tai puhelimitse: +358 40 127 2721 jos asia askarruttaa! Viiville voi myös varata ajan suoraan netistä.

HOX! Huulia on myös todella helppo meikata. Mä itse rajaan mun huulet todella usein, mikä taas luo illuusion muhkeimmista huulista ja silloin saan eniten kyselyäkin huulistani :D  Tosin plussana kasvojen laihtuminen ”suurentaa” omaa huuli lookkiani tällä hetkellä aika somasti, samoin kävi viime dieetillä.

Suosittelen että jokainen testailee ensin hieman meikin kanssa, ennenkuin täyttelee. Sillon näkee vähän että sopiiko.

Itse laittaminen on melko kivutonta. Huulet puudutetaan ensin voiteella, joten siinä ei ihan hirveesti tunne mitään. Huulet turpoavat tietenkin ensin laiton jälkeen ja pahin turvotus kestää 2-3 päivään, mutta lopullinen tulos näkyy vasta about viikon jälkeen. Ei siis kannata pelästyä turvotusta!

Saa kysyä multa ja Viiviltä lisää asiasta jos jokin askarruttaa, mä vastailen sen mukaan miten osaan! (:

11896192_10153069032555794_5846807687189061207_n

 


25 Responses to “Pusuja!”

 1. Hah sanoo:

  Ihankuin ihmiset eivät olisi huomanneet, huulesi ovat hirveän näköiset varsinkin kun otat lähikuvaa

 2. Erna sanoo:

  Hei! Minua kiinnostaisi tietää enemmän tuosta kun puhuit että tuolla voi korjata turvallisesti myös arpia. Millä tavalla siis ja minkälaisia arpia?
  Kiitos jo etukäteen jos osaat vastata!

  • linda sanoo:

   Ihan kaikenlaisia arpia, elikkäs mun käsityksen mukaan arpi ns. täytetään Hyaluronilla jolloin se ”katoaa”, oon nähnyt kun Viivi on tehnyt muutamalle tutulle arville ja ne tosiaan on hävinneet mm. naamastakin kokonaan (:Viivi osaa varmasti kertoa paremmin mitä tässä tapahtuu :D

 3. Irmeli Partanen sanoo:

  Pakko kommentoida kun oon monta kertaa ajatellut…Tosi luonnollisen näköiset kauniin ”muhkeat” huulet. :)
  Oon ollut nyt tässä puolen vuoden ajan sisään tosi usein flunssassa vaikka syön perusterveellisesti, urheilen ja nukun ihan hyvin, vaikka olenkin vuorotyöläinen. Olisko sulla antaa mitään vinkkejä tai kirjoittaa vaikka blogipostausta siitä tarviiko tälläinen perusterve ihminen joitain lisävitamiineja ja miten flunssan jälkeen uskaltaa taas alkaa urheilemaan :). Tsemppiä sulle vielä viimeisiin diettiviikkoihin!

 4. Heidi sanoo:

  ensimmäiseen kommenttiin viitaten, mä en ollu kyllä huomannut :D . Kauniit huulet sulla :).

 5. N sanoo:

  Monet missit aina kieltävät tehneensä nenäleikkauksen, mutta ero nenissä on selkeä kun vertaa vanhoihin kuviin. Onko siis mahollista, että osa on muotoillu pistoksen avulla nenää sirommaksi? :)

  • linda sanoo:

   Kyllä se on, mulla on muutamia kavereita jotka on muotoilleet mm. nenäänsä pistoksilla :)

   • n sanoo:

    Joo näin arvelinkin! :) eli pistoksilla voi saada nenään huomattavan muutoksen?

 6. veronica sanoo:

  Minkö hintainen tuo täyttö siis on ja kauanko sen vaikutus kestää? :) ja saako tuolla jotenkin korjattua huulten epäsymmetrisyyttä? Kun minulla on alahuuli hieman epäsymmetrinen ja haluaisin sen jotenkin korjata ja myös saada hieman täyteläisyyttä huuliin. Kiitos jos osaat vastata :)

  • linda sanoo:

   joo ehdottomasti saa korjailtua ja muotoiltua epäsymmetriaa sekä mitä vaan itse haluaa, täytyy vaan kertoa tarkkaan ja viivi osaa kyllä myös katsoa ja ehdottaa asiakkaalle (:
   riippuu paljon laittaa , mutta 0,5 milliä on jo ihan tarpeeksi, max 1 milli ja hinnat muistaakseni 250-500e , riippuen miten paljon tosiaan laittaa (:
   ja kesto riippuu omasta aineenvaihdunnasta, mulla on tokalla laittokerran jälkeen pysynyt yli vuoden :D mutta ekan kerran jälkeen taisin laittaa uudelleen n. vuoden jälkeen. mulla on siis pysynyt hyvin!

 7. nina sanoo:

  On kyllä sopivan luonnolliset mutta kuitenkin ”muhkeat” :D sopii sulle :) mutta nenää älä ikinä leikkaa! sulla on niin sulonen kreikkalainen nenu :D

 8. Jarna sanoo:

  Onko sulle tehty nenäleikkaus ? Kun ainaki kuvien perusteella näyttää erilaiselt ku 2-3 v sit takaisissa blogikuvissa? Mikset kerro sen muotoilusta/leikkauksesta?

 9. Jenni sanoo:

  On tehnyt jo useaan kertaan mieli kysyä että etkö nää että sun ylähuuli ei liiku enään yhtään luonnollisesti? En kehtaisi mennä työhaastatteluun edes tuon näköisenä. Ns. Halvaannutat omat huulet että näyttäisit paremmalta. Varmasti olit luonnollisena paljon kauniimpi. Ihan sairasta. Huono esimerkki muille.

 10. Kia sanoo:

  Miks noist huulista tulee tollanen sivu vaikutus että huuli ei liiku enään kunnolla?! Sun ylähuuli :O hyi hitto.

  • Virpi sanoo:

   ^ja ^^ Nää on ihan valokuvia. Siksi huulet ei liiku. Ei ylä- eikä alahuuli, eikä mikään muukaan paikka.

 11. Outi Karita sanoo:

  Kyllähän noissa kahdessa kuvassa on huulet ihan eri ilmeellä, mitä ihmettä :D
  sulla on btw kaunis hymy :)

 12. Josse sanoo:

  Siis leikattu nenä vai ei??miks se oikeesti näyttää ihan erilaiselta kun esim googlaa linda manuella 2012, 2013?

 13. Kia sanoo:

  Joo katsos välkky, katsoin Lindan videoita missä hän puhuu ja järkytyin. Onko tuo huulista tullut sivuvaikutus? Jutta gustagsbergillä vähän sama.

 14. n sanoo:

  http://4.bp.blogspot.com/-2YfWCXxzI64/UDE7qAnVJzI/AAAAAAAAC2s/OFqOXgPn7nc/s1600/isoveli.jpg

  Tuossa ainakin tosi erilainen nenä, oisin kyllä tosi kiinnostunut Linda saamaan infoa nenätoimenpiteistä (juuri pistoksista tms.), koska suunnittelen myös itse sellaista =)

 15. gris gris sanoo:

  Jutalla on mennyt naaman pistely ihan yli :( toivon ettei sinä Linda sokeudu täyteaineille. Ylipäätään näyttää kauniimmalta kun hymyilee aidosti, mutrut ja ankkanaama on out :/

Kommentoi