Back to 90’s & maailman rankin oman kehon kuntopiiri testiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kengät: HERE*

Paita: Filan paidat HERE*

 

Ihanaa ! Sain vihdoin mun Filan paidan ja kengät! Fila tulee taas ja lujaa, joten ennenku kaikki myydään loppuun niin käy poistamassa omasi! Kävelin äsken kaupungilla ja valehtelematta 10 ihmistä kysy mistä oon ostanut mun paidan. Toimii!

Kävin tänään myös kuvaamassa LOOPin Jussi Kuntoon sarjan vikan treenijakson ja pidin huolta siitä ettei tyypit pääse helpolla. Saatiin Radio MetroHelsingin Aksu ja Suvi myös mukaan treenaamaan ja kyllä tuskan huudot kaikui ja hiki lensi. ;) Testailin samalla heihin Fitnetin tulevien valmennuksien yhtä treeniä, minkä voi tehdä täysin omalla kehonpainolla!

Mun snapchatista ja instasta voi käydä tsekkaamassa fiiliksiä, molemmat löytyy nimellä lindamanuella!

IMG_3929 IMG_3932 IMG_3933 IMG_3942

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ilmeet kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Jakso tulee parin viikon päästä ulos, jolloin pääsette kaikki testaamaan sen rankkuutta. Aikamoisia treenejä ollaan käyty läpi, mutta en oo nähnyt Jussia tällasena IKINÄ. :D nyt käytiin todellakin siellä äärirajoilla.

Niinkuin aiemmin sanoin, ideana on treenata ainoastaan omaa kehoa käyttäen, joten tämän treenin voi toteuttaa missä tahansa; mökillä, landella, ulkona, sisällä. Missä vain. No excuses ;)

*sisältää tuotelinkkejä


15 Comments
 • Julia
  Posted at 18:32h, 04 kesäkuun Vastaa

  Onnea sulle ja Robertille :)

 • Have some respect
  Posted at 17:22h, 05 kesäkuun Vastaa

  Meinaatko ihan oikeesti dubaissa kulkea shortseissa ja croptopissa? Ootko tietonen pukeutumissäännöistä? Joo, turistit pukeutuu siellä moni epäkunnioittavasti, muttet tajuakaan kuinka loukkaavaa se on paikallisia kohtaan, ja kuinka sellaista halveksitaan. Yökerhot siellä toki sitten asia erikseen.

  • linda
   Posted at 21:40h, 05 kesäkuun Vastaa

   ei se nyt ihan noinkaan siellä mene vaikka erilaiset etiketit heillä onkin.

   • Have some respect
    Posted at 23:29h, 05 kesäkuun Vastaa

    Mistähän olet noin päätellyt? Itse olen usein vieraillut Dubaissa sekä Abu dhabissa, sekä tuttavia asuu emiraateissa joten uskoisin tuntevani kulttuuria. Ihan Dubain ostoskeskuksissakin on ohjeita joka nurkalla säädyllisestä pukeutumisesta (polvet ja olkapäät peitossa), joten mitäköhän se mielestäsi merkitsee? Ei siellä kovin suurta arvostusta ole suomalaisia tai varsinkaan venäläisiä kohtaan juuri tuollaisten asenteiden takia. Toki voi mennä sinne tahallaan ärsyttämään, mutten ymmärrä miksi täytyy tieten tahtoen korostaa suomijuntteuttaan. Maassa maan tavalla?

    • linda
     Posted at 16:03h, 06 kesäkuun Vastaa

     Ootpas sä hyökkäävä :D Mulla myös asuu siellä paljon ystäviä, enkä ole koskaan nähnyt ketään siellä kokopuvussa rannalla.
     Tottakai pakkasin muutakin mukaan, kuin kuvassa näkyvät vaatteet joten voit rauhoittua (:

     • Sonja
      Posted at 14:37h, 07 kesäkuun

      Itse Dubaissa käyneenä näen asian niin, että voit mennä rannalle shortseissa ja bikineissä yms.Kun taas lähtee illalla kiertelemään kaupunkia ja kauppoja niin silloin pitäisi pukeutua peittävämmin. Mutta ei kuitenkaan tarvitse pukeutua mihinkään nunna kaapuihin.En itse ollut tietoinen Dubaihin pakatessani tästä pukeutumiskoodista, mutta onneksi olin pakannut vähän peittävämpiäkin vaatteita.

     • linda
      Posted at 16:52h, 07 kesäkuun

      nimenomaan juuri näin mäkin asian näen.

     • Ihmettelen
      Posted at 10:37h, 08 kesäkuun

      Eli eriävät mielipiteet on hyökkäys sinua vastaan? Itsehän tässä intät, ettei maan säännöillä ole väliä – vaikka siellä joka puolella ohjeistetaan oikeanlaiseen pukeutumiseen. Lisäksi ylempänähän todettiin, että erityistilaisuudet toki erikseen. Mielestäni missään ei mainittu nunnakaavuista – korjaa, jos ymmärrykseni on puutteellinen.
      Maassa nyt vaan sattuu olemaan sääntönä, että hartiat ja polvet tulee peittää. Jos tämä on käsityksesi nunnamaisesta pukeutumisesta, way to go…

     • linda
      Posted at 11:38h, 08 kesäkuun

      Missä niin oon sanonut ? Nää on kyllä nyt ihan sun omia mielipiteitä , ei mun (:

  • Hanna
   Posted at 23:08h, 05 kesäkuun Vastaa

   No joo, pakko vähän kompata tätä kun olen aika paljon maailmaa kiertänyt! :) Eli kyllä nuo paljastavimmat asut kannattaa jättää kotiin. Ei ainakaan tissit ja perse vilkkuen saa/kannata liikkua julkisilla paikoilla, rannalla toki! Ei nyt tartte pukeutua kuin joku nunna, mutta olkapäät (ja polvetkin, vaikka just nunnalta kuulostaa) kantsii pitää piilossa :) Että ehkä ne paljastavimmat crop topit ja lyhyimmät shortsit kannattaa jättää kotiin.. Enkä sano pahalla, ja varmasti nämä asiat tiedätkin! Mutta tuon ig-kuvan perusteella niiiiiin monet paikalliset tulee vetämään herneet nenään :D Suomessa lady partsit saa olla enemmän esillä :P

   • linda
    Posted at 16:04h, 06 kesäkuun Vastaa

    Joo muutakin on kyllä mukana (:

 • ansu
  Posted at 22:09h, 06 kesäkuun Vastaa

  Kummastuttaa sun epäkunnioittava asenne toista kulttuuria kohtaan. Rannalla voi pukeutua miten vain, mutta muuten shortsit ja minihelmat kannattaa unohtaa. Maassa maan tavalla. :)

  • linda
   Posted at 16:52h, 07 kesäkuun Vastaa

   epäkunnioittava? hetkinen, enkö juuri kirjoittanut että mulla on muutakin mukana kuin vain kuvassa näkyvät shortsit :D
   Mua taas kummastuttaa tuo ihmisten asenne, ikäänkuin väkisin halutaan pahoittaa mieli vaikka asia on jo käsitelty ja olen jo vastannut teidän kysymykseen, aijonko kävellä perse vilkkuen kaupungilla, en :D

 • Mari
  Posted at 20:22h, 21 kesäkuun Vastaa

  Aivan ihanat noi filan vaatteet :)) jokaisesta nettikaupasta loppuun myyty :/ jospa tulis lisää:)

  • linda
   Posted at 16:45h, 22 kesäkuun Vastaa

   ne on ihania <3

Post A Comment