Back to 90’s & maailman rankin oman kehon kuntopiiri testiin!

04.06.2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kengät: HERE*

Paita: Filan paidat HERE*

 

Ihanaa ! Sain vihdoin mun Filan paidan ja kengät! Fila tulee taas ja lujaa, joten ennenku kaikki myydään loppuun niin käy poistamassa omasi! Kävelin äsken kaupungilla ja valehtelematta 10 ihmistä kysy mistä oon ostanut mun paidan. Toimii!

Kävin tänään myös kuvaamassa LOOPin Jussi Kuntoon sarjan vikan treenijakson ja pidin huolta siitä ettei tyypit pääse helpolla. Saatiin Radio MetroHelsingin Aksu ja Suvi myös mukaan treenaamaan ja kyllä tuskan huudot kaikui ja hiki lensi. ;) Testailin samalla heihin Fitnetin tulevien valmennuksien yhtä treeniä, minkä voi tehdä täysin omalla kehonpainolla!

Mun snapchatista ja instasta voi käydä tsekkaamassa fiiliksiä, molemmat löytyy nimellä lindamanuella!

IMG_3929 IMG_3932 IMG_3933 IMG_3942

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ilmeet kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Jakso tulee parin viikon päästä ulos, jolloin pääsette kaikki testaamaan sen rankkuutta. Aikamoisia treenejä ollaan käyty läpi, mutta en oo nähnyt Jussia tällasena IKINÄ. :D nyt käytiin todellakin siellä äärirajoilla.

Niinkuin aiemmin sanoin, ideana on treenata ainoastaan omaa kehoa käyttäen, joten tämän treenin voi toteuttaa missä tahansa; mökillä, landella, ulkona, sisällä. Missä vain. No excuses ;)

*sisältää tuotelinkkejä


15 Responses to “Back to 90’s & maailman rankin oman kehon kuntopiiri testiin!”

 1. Julia sanoo:

  Onnea sulle ja Robertille :)

 2. Have some respect sanoo:

  Meinaatko ihan oikeesti dubaissa kulkea shortseissa ja croptopissa? Ootko tietonen pukeutumissäännöistä? Joo, turistit pukeutuu siellä moni epäkunnioittavasti, muttet tajuakaan kuinka loukkaavaa se on paikallisia kohtaan, ja kuinka sellaista halveksitaan. Yökerhot siellä toki sitten asia erikseen.

  • linda sanoo:

   ei se nyt ihan noinkaan siellä mene vaikka erilaiset etiketit heillä onkin.

   • Have some respect sanoo:

    Mistähän olet noin päätellyt? Itse olen usein vieraillut Dubaissa sekä Abu dhabissa, sekä tuttavia asuu emiraateissa joten uskoisin tuntevani kulttuuria. Ihan Dubain ostoskeskuksissakin on ohjeita joka nurkalla säädyllisestä pukeutumisesta (polvet ja olkapäät peitossa), joten mitäköhän se mielestäsi merkitsee? Ei siellä kovin suurta arvostusta ole suomalaisia tai varsinkaan venäläisiä kohtaan juuri tuollaisten asenteiden takia. Toki voi mennä sinne tahallaan ärsyttämään, mutten ymmärrä miksi täytyy tieten tahtoen korostaa suomijuntteuttaan. Maassa maan tavalla?

    • linda sanoo:

     Ootpas sä hyökkäävä :D Mulla myös asuu siellä paljon ystäviä, enkä ole koskaan nähnyt ketään siellä kokopuvussa rannalla.
     Tottakai pakkasin muutakin mukaan, kuin kuvassa näkyvät vaatteet joten voit rauhoittua (:

     • Sonja sanoo:

      Itse Dubaissa käyneenä näen asian niin, että voit mennä rannalle shortseissa ja bikineissä yms.Kun taas lähtee illalla kiertelemään kaupunkia ja kauppoja niin silloin pitäisi pukeutua peittävämmin. Mutta ei kuitenkaan tarvitse pukeutua mihinkään nunna kaapuihin.En itse ollut tietoinen Dubaihin pakatessani tästä pukeutumiskoodista, mutta onneksi olin pakannut vähän peittävämpiäkin vaatteita.

     • linda sanoo:

      nimenomaan juuri näin mäkin asian näen.

     • Ihmettelen sanoo:

      Eli eriävät mielipiteet on hyökkäys sinua vastaan? Itsehän tässä intät, ettei maan säännöillä ole väliä – vaikka siellä joka puolella ohjeistetaan oikeanlaiseen pukeutumiseen. Lisäksi ylempänähän todettiin, että erityistilaisuudet toki erikseen. Mielestäni missään ei mainittu nunnakaavuista – korjaa, jos ymmärrykseni on puutteellinen.
      Maassa nyt vaan sattuu olemaan sääntönä, että hartiat ja polvet tulee peittää. Jos tämä on käsityksesi nunnamaisesta pukeutumisesta, way to go…

     • linda sanoo:

      Missä niin oon sanonut ? Nää on kyllä nyt ihan sun omia mielipiteitä , ei mun (:

  • Hanna sanoo:

   No joo, pakko vähän kompata tätä kun olen aika paljon maailmaa kiertänyt! :) Eli kyllä nuo paljastavimmat asut kannattaa jättää kotiin. Ei ainakaan tissit ja perse vilkkuen saa/kannata liikkua julkisilla paikoilla, rannalla toki! Ei nyt tartte pukeutua kuin joku nunna, mutta olkapäät (ja polvetkin, vaikka just nunnalta kuulostaa) kantsii pitää piilossa :) Että ehkä ne paljastavimmat crop topit ja lyhyimmät shortsit kannattaa jättää kotiin.. Enkä sano pahalla, ja varmasti nämä asiat tiedätkin! Mutta tuon ig-kuvan perusteella niiiiiin monet paikalliset tulee vetämään herneet nenään :D Suomessa lady partsit saa olla enemmän esillä :P

 3. ansu sanoo:

  Kummastuttaa sun epäkunnioittava asenne toista kulttuuria kohtaan. Rannalla voi pukeutua miten vain, mutta muuten shortsit ja minihelmat kannattaa unohtaa. Maassa maan tavalla. :)

  • linda sanoo:

   epäkunnioittava? hetkinen, enkö juuri kirjoittanut että mulla on muutakin mukana kuin vain kuvassa näkyvät shortsit :D
   Mua taas kummastuttaa tuo ihmisten asenne, ikäänkuin väkisin halutaan pahoittaa mieli vaikka asia on jo käsitelty ja olen jo vastannut teidän kysymykseen, aijonko kävellä perse vilkkuen kaupungilla, en :D

 4. Mari sanoo:

  Aivan ihanat noi filan vaatteet :)) jokaisesta nettikaupasta loppuun myyty :/ jospa tulis lisää:)

Kommentoi