FITNET.FI

Heippa!

Ihanaa Sunnuntaita kaikille! Miten se viikonloppu on taas lähes ohi? :D

Perjantai oli perus duunipäivä. Aamu alkoi metro helsingin radiohaastiksella, josta ainakin osan pääsee kuuntelemaan netistä heidän kotisivuiltaan!

Duunien jälkeen lähdin käymään salilla. Olin tosi poikki kun olin herännyt ennen kuutta ja tehnyt kunnon kasan duuneja sekä kirjanpitoa, ja noista jälkimmäinen ei tosiaan oo mun alaa. :D Päätin kuitenkin raahautua treeneihin ja ajattelin, että teen edes kevyen pakarajumpan. Onhan se parempi kuin ei mitään. Mulla oli vain tunti aikaa, joten sekin painoi päälle.

Salille tullessani törmäsin Marko Savolaiseen TöölöGymin aulassa ja eiköhän Marko lähtenyt sitten tsekkailemaan mun treenejä ja siihenhän se meni, että pääsin Markon versioon nopeasta pakaratreenistä. :D  Kiitos vaan Markolle, tuli tehtyä varmasti tehokkaammin mitä piti ;)

IMG_2583

Viikonloppu oli kaiken kaikkiaan taas aivan mahtava. Tuli levättyä, nähtyä frendejä ja tietenkin treenattua. Oon saanut mun unirytmin aivan huikeeseen kuntoon ja viikonloppuinakin tuli herättyä tämän ansiosta 8-9 välillä ja uni alkaa tulemaan jo 21-22 välillä! Tää on sellanen juttu mistä oon aivan törkeen innoissani.

Paino on nyt tippunut sen 2,5 kiloa ilman sen suurempaa repimistä, eli hyvin on alkanut preppaus. Kisadieetillähän en ole edes vielä, syön vain ruokavalioni mukaan ja käyn 3x viikossa vetämässä 45 minuutin kevyen aamuaerobisen. Ei siis mitenkään raskasta ja näyttää siltä että kroppa toimii hyvin. Toivottavasti näin myös jatkuu!

 

10982035_1433964983586739_1679930109943654965_n

Sitten seuraavaan asiaan, eli mikä ihme tää FitNet.Fi oikeen on? Olen siis mukana tällaisessa upeassa nettivalmennuksessa, jonka kautta voit ostaa itsellesi sopivan ohjelman. Sivuilla voi tehdä kunto- ja ravintotestin joka kertoo ja suosittelee sulle sopivaa valmennusta. Valmennuksen ostaneet pääsevät kirjautumaan jäsenosioon, joka sisältää mm. forumin jossa voi keskustella mun ja Jarin lisäksi muiden valmennuksessa olevien kanssa. Lisäksi siellä on kysymyspalsta, johon valmentajat vastaavat aina mahdollisimman nopeasti!

Ollaan kuvattu aivan huikeen kattava liikepankki sivuille, josta löytyy jokainen ohjelmissa oleva liike tarkkaan kuvattuna ja ohjeistettuna. Ei siis tarvitse googlailla tai olla epävarmana liikkeen tekniikoista! :)

Tällähetkellä valmennuksia löytyy:

 • Fit for Bikini, joka on erittäin tiukka ja vaativa 6 viikon tehovalmennus, jonka avulla aivan 100% varmasti tulee tuloksia, kunhan vain noudattaa ohjeita! Vaatii motivaation sekä tahdonvoimaa, mutta antaa varmasti törkeen hyvän fiiliksen sekä tulokset kiitokseksi.
 • Fit For Beach on miehille suunnattu, samantyylinen kuin Fit For Bikinikin. Eli 6 viikon mittainen todella tehokas treenijakso.
 • Fit with HIIT on HIIT treenaukseen painottuva kokonaisuus, eli jos ei pidempikestoiset rasvanpolttolenkit kiinnosta ja haluaa räväkkää meininkiä treeneihin niin tää on just oikea paketti siihen!
 • Fit with Diet on suunnattu ihmisille, joilla ei ole aikaa treenata tai heille, jotka haluavat ensiksi pudottaa painoa ja ottaa pikkuhiljaa projektin edetessä liikuntaa tueksi. Miks mä halusin kehittää tän on se, että monilla kaatuu projektit usein siihen, että ei olla liikuttu lähes koskaan ja yhtäkkiä aloitetaan 5x treenit viikossa ja lisäksi uudenlainen tapa syödä. Se saattaa pahimmassa tapauksessa lannistaa ja projekti kaatuu siihen. Tässä on turvallinen ja vähän rauhallisempi tapa lähestyä tuloksia, joidenka inspiroimana aivan varmasti liikuntakin alkaa kiinnostamaan! (:

Me haluttiin kehittää nettivalmennus, jonka avulla ihminen oppii ymmärtämään miksi ja miten asioita tehdään. Aloittelijatkin pääsevät opettelemaan treenitekniikat ja me autetaan sekä tuetaan parhaamme mukaan jokaisen matkaa!

Ohjelmista löytyy eri versioita, jotka menevät lähtöpainon mukaan. Lisäksi jokaisesta löytyy gluteeniton sekä maidoton versio!

Lisäksi sivuilla on 8 erilaista bloggaria, joilla on kaikilla inspiroiva tarina takana ja joista varmasti saa itsellekin motivaatiota. Löytyy BED häiriöstä kärsivää ihmistä, mikä on TODELLA yleistä, löytyy raskauden jälkeistä laihduttajaa, löytyy muutama eri personal trainer, muutama fitness urheilija eri lajeista sekä ihan elämäntapamuutosta tekevää tyyppiä! Ihan mahtavan värikäs jengi kasassa!

https://www.youtube.com/watch?v=rS75SwjK5bM

Minä ja Jari Valkama toimimme valmentajina sivustolla. Jarin kanssa olen tehnyt tässä mm. Jussi Kuntoon projektia kevään ajan ja Jussi onkin nyt Tammikuusta tiputtanut sen 20kiloa. Lisäksi meitä löytyy taustalta muitakin henkilöitä, jotka pitävät huolta sivustosta sekä siitä, että me luodaan kokoajan uusia juttuja ja pidetään homma jokaiselle miellyttävänä! Otetaan mielellämme palautetta ja kehitysideoita vastaan, jotta saadaan luotua sivustosta mahdollismman helppo sekä toimiva!

Menkää ihmeessä tutustumaan: www.fitnet.fi


40 Comments
 • emma
  Posted at 14:21h, 17 toukokuun Vastaa

  Moi! Mulla on vähän ehkä outo ongelma. Oon tosi riippuvainen kaikesta suolaisessa,esimerkiksi sipsit,ranskalaiset yms. Jos tulee mieliteko en vain yksinkertaisesti pysty vastustamaan ja sitten on taas huono omatunto :(… Onko sulla mitään vinkkejä miten saisin mielitekoni kuriin?

 • emma
  Posted at 14:37h, 17 toukokuun Vastaa

  Jäi vielä tuosta edellisestä kommentista yksi juttu. Jos teet henkilökohtaisen treeni-ja ruokavalion niin miten sen kanssa toimit? Lähetetäänkö sinulle esim itsestä kuva että osaat tehdä juuri sellaisen ohjelman kun tarvitsee? Kuinka paljon otat hintaa? Olisin mahdollisesti kiinnostunut kesäksi ostamaan, tuntuu että tulokset junnaa paikallaan..

  • linda
   Posted at 14:40h, 17 toukokuun Vastaa

   Moikka, vastaan tohon kokonaisuuteen laajemmin kun pääsen kotiin, mutta teen edelleen henkilökohtaisia ohjelmia ja niistä voi kysyä lisää sähköpositse fit4ever@hotmail.fi :)

 • Emilia
  Posted at 17:03h, 17 toukokuun Vastaa

  Moikka! Paljonkos toi 6vk tehovalmennus maksaa?:)

  • linda
   Posted at 18:13h, 17 toukokuun Vastaa

   siellä on hinnat kotisivuilla :) !

 • Sara
  Posted at 19:01h, 17 toukokuun Vastaa

  Jos noudattaa erikoisruokavaliota, kannattaako ostaa tuolta ohjelma? Ja onko ohjelmissa vaihtoehtoja esim. kasvissyöjille?

  • linda
   Posted at 20:32h, 17 toukokuun Vastaa

   kasvisyöjille ei valitettavasti ole, mutta siinä on erittäin hyvä kehitysidea! :)
   maidoton-ja gluteeniton on kyllä vaihtoehtona !

 • Mira
  Posted at 21:19h, 17 toukokuun Vastaa

  Moi! Kiinnostavalle vaikuttaa. Toivottavasti saa täältä blogon kautta kysellä lisäinfoja Saako koko kuuden viikon ohjelmat kerralla ja miten ohjelman päivitykset tapahtuvat? Nettisivuilla mainitaan, että kehityksen mukaan. Haluaisin aloittaa jo nyt, mutta keskellä kuuden viikon settiä on lomamatka, jolloin ohjelmaa ei täysin voi noudattaa. Pitäisin tuolloin ”hölläily”5 pvää ja sitten palaisin takaisin ohjelman pariin. Toki lomankin aikana tarkoitus olla liikkeellä ja syödä semiterveellisesti, mutta kuntosaleilu ei välttämättä onnistu eikä muutenkaan ruoat täysin ohjelman mukaisesti. Voitko vielä kertoa, minkälainen liikuntamäärä bikini-ohjelmassa on?

  • linda
   Posted at 22:14h, 17 toukokuun Vastaa

   Joo, koko valmennus tulee kerrallaan. Saat tunnukset oston jälkeen ja sulla on 3kk aikaa käyttää palveluja, eli liikepankkeja, forumeja ym.
   Eli vaikka sulle tulis viikon väli niin sulla on kyllä aikaa vetää valmennus loppuun :)

   Ja siinä treenataan salilla n. 3-4 x viikossa sekä 2-3 aerobista päälle. :)

 • Hanna
  Posted at 21:43h, 17 toukokuun Vastaa

  Heippa! Kysyisin tuosta Fit For Bikini valmennuksesta sellaista, että sisältääkö valmennus koti- tai ulkotreenejä? Vai ainoastaan kuntosaliharjoitukset? Etsin nettivalmennusta, jossa pystyisi treenaaman mahdollisimman monipuolisesti ihan kotosalla.

  • linda
   Posted at 22:12h, 17 toukokuun Vastaa

   Moikka! Se on salitreeniin suunniteltu valitettavasti ! Meille varmasti tulossa jatkossa kotitreenejä :)

 • Timo
  Posted at 22:45h, 17 toukokuun Vastaa

  Terve!
  Tuli mieleen että jos ottaa jonkun valmennuksen ja ton kuuden viikon jälkeen valmennus päättyy niin eikö se valmennus pääty siihen eikä tule enää mitään lisälaskuja vai miten se menee?

  • linda
   Posted at 08:02h, 18 toukokuun Vastaa

   Ei tule lisätaskuja , mutta asiakkaalla on aina 3kk oikeudet asiakastiliinsä just siks ettei vaadita sitä 6vk suorittamista samantien ja annetaan aikaa jos sattuu sairastumaan tms (:

   • Timo
    Posted at 17:16h, 18 toukokuun Vastaa

    Okei kiitti infosta :) enää jää jäljelle valinnan vaikeus minkä valmennuksen ottaa :)

 • Emilia
  Posted at 23:52h, 17 toukokuun Vastaa

  Hei, mulla ois sama, etsin treeniohjelmaa jonka voisi kotona tehdä, kun on vapaat painot, tangot, ja kahvakuulat kotosalla :D toivottavasti sellainen tulee:) Hyvältä ja selkeältä sivulta tuo fitnet vaikuttaa!

 • Jenni
  Posted at 13:40h, 18 toukokuun Vastaa

  Moikka! Olin jo tekemässä tilausta tuolta fitnetistä, mutta haluaisin nimenomaan maidottoman ruokavalion, ja varmaan puusilmänä en ainakaan huomannut, mutta saako sen jostain erikseen valittua, vai kirjoitanko siihen ”tilauksen kommentit”kenttään että maidoton, vai mitenkä :D? Sori jos se siellä jossain lukee mutta itse en ainakaan löytänyt, ja heti kun tähän saan vastauksen niin tilaus lähtee menemään ;) Kiitos jo etukäteen!

  • linda
   Posted at 15:00h, 18 toukokuun Vastaa

   Moikka! elikkä sä saat oston yhteydessä ne molemmat versiot !:)

   • linda
    Posted at 15:01h, 18 toukokuun Vastaa

    Oma Käyttäjätili sivulle ilmestyy latauslinkit sekä normi, että glut & maidoton -ruokavalioihin :)

 • anne
  Posted at 20:27h, 18 toukokuun Vastaa

  Hei! Tohtiiko kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastava ostaa tuon fit with diet ruokavalion? Onko se kuinka tiukka ja onko siinä hiilihydraatteja? Pari kuukautta olen yrittänyt syödä terveellisemmin mutta nyt on lipsuttu. Pitäis saada uusi tsemppi ja ajattelin onnistuisko se tuolla valmiilla ruokavaliolla. Paino tippuu huonosti mutta biosignaturepisteet kuitenkin vähän tippunut, kun olen käynyt mittaamassa.

  • linda
   Posted at 22:59h, 18 toukokuun Vastaa

   Treenit on tiukkoja, mutta hiilareita on kyllä niin että jaksaa ja kilpparin kanssa pärjää (:

 • Anni
  Posted at 20:39h, 18 toukokuun Vastaa

  Heippa! Olisin mielettömän kiinnostunut kokeilemaan jonkun muun kuin itsensä tekemää treeniohjelmaa, mutta kysymys kuuluukin, että kannattaako tälläisen selkäongelmien kanssa painivan kyseinen fit for bikini -treeniohjelma ostaa? Kyykkyjä, jalkaprässiä, maveja yms en pysty tällä hetkellä tekemään sekä myöskin juokseminen kielletty.. Onko siis järkeä ostaa eli löytyykö erilaisia liikevariaatioita tämmöisille selkäinvalideille? :)

  • linda
   Posted at 23:01h, 18 toukokuun Vastaa

   Suosittelen että ostat multa henk.koht räätälöidyt ohjelmat niin saat sulle sopivan kokonaisuuden , sillä ohjelmassa on paljon kyykkyä jne :)

   • Anni
    Posted at 17:21h, 19 toukokuun Vastaa

    Mitähän hintaluokkaa tekemäsi ohjelmat suunnilleen ovat? :)

    • linda
     Posted at 20:16h, 19 toukokuun Vastaa

     ruokavalio 62 ja treenohjelma 74 :)

 • marppa
  Posted at 11:17h, 19 toukokuun Vastaa

  Sopiiko bikini ohjelma ylipainoiselle jolla kuitenkin on salitaustaa?

  • linda
   Posted at 13:42h, 19 toukokuun Vastaa

   Tottakai ! (:

 • mariiy
  Posted at 20:36h, 19 toukokuun Vastaa

  Nyt on ohjelma ostettu, vaikuttaa tosi hyvältä! Haluaisin antaa vähän palautetta sivuista. Ensinnäkin en löytänyt sivuilta kohtaa, mistä palautetta voi antaa :D Mutta en tiiä johtuuko mun silmistä, mut fontti erottuu huonosti valkeasta taustasta värin takia. Toinen juttu mitä mietin, että voisiko jäsenosiota vähän muokata selkeämmäksi. Esim. jos liikepankkiiin saisi jäsen osiolle erikseen linkin, josta löytyisi kaikki liikkeet jaoteltuna. Jotenkin inhottava nyt selata tota pitkää listaa.. Ja lisäksi keskustelupalstallekin voisi olla suora linkki ihan yläpalkissa esimerkiksi.

  • linda
   Posted at 22:26h, 19 toukokuun Vastaa

   kiitos palautteesta, laitan etenepäin!:)

 • milla
  Posted at 22:47h, 20 toukokuun Vastaa

  Hei,
  Olin tilailemassa tuota ohjelmaa myös, mutta mietityttää kun minulta kysytään vaan painoa? Mietin, että miten treenit sitten on sopivia kaikille tasoille, kun saman painoiset ihmiset voi kuitenki olla liikuntataustoiltaan ihan eri päästä :D ? Itsellä löytyy treenitaustaa useasta lajista (myös salilta) jo useammalta vuodelta niin ihan really saako ohjelmasta varmasti jotain uutta ja millaista ? Ei siis tarvi konkreettisia kuvauksia liikkeistä vaan vähän pääpiirteitä ohjelman sisällöstä

  • milla
   Posted at 22:52h, 20 toukokuun Vastaa

   Nii ja onko saliohjelmia jaoiteltu eri päiville esim jalkapäivä, yläkroppa? En millään haluaisi kyykätä neljänä päivänä viikossa

   • linda
    Posted at 22:54h, 20 toukokuun Vastaa

    tottakai on jaettu eri lihasryhmille eri päivät. :)

  • linda
   Posted at 22:54h, 20 toukokuun Vastaa

   aivan varmasti saat uutta ja haastetta, ohjelma ei päästä sua helpolla :D

 • jtms
  Posted at 08:21h, 22 toukokuun Vastaa

  Moikka. Mä vaan en vieläkään löydä fitnetin sivuilta mitään foorumia tms.. kun painaa kohtaa jäsenosio ei tapahdu mitään, sama sivu vaan aukeaa uudestaa. Eli se mistä ohjelmat voi ladata :/

  • linda
   Posted at 12:32h, 22 toukokuun Vastaa

   laitoitko sinne ylläpitoon palautetta?

 • annika
  Posted at 21:59h, 23 toukokuun Vastaa

  Haluan pudottaa painoa, noin 20kg. Sopisikohan minulle paremmin fit for hiit vai fit for bikini?
  Miten nämä käytännössä eroavat laihduttajan kannalta?

  • linda
   Posted at 22:05h, 23 toukokuun Vastaa

   fit for hiit on ehkä hermostollisesti rankempi, mutta vie treenien osalta vähemmän aikaa. molemmissa varmasti omat hyödyt, riippuu siitä ootko enemmän ”pidempien lenkkien” ja treenien ystävä vai lyhyemmän ja toiminnallisen treenin (:

 • a
  Posted at 23:25h, 25 toukokuun Vastaa

  Hei! En tiedä Linda kumpi olisi mulle parempi…? Treenaan periaatteessa joka päivä (sali,juoksua,crossfittiä,kahvakuulaa) ja syön napostelua lukuunottamatta semiterveellisesti. Pitutta 176 ja painoa 58. Haluan pömppämahan pois. Otanko vain Dietin ja treenaan kuten ennenkin vaiko Bikinin?
  Kiitos jo etukäteen!

  • linda
   Posted at 23:26h, 25 toukokuun Vastaa

   Moikka! Riippuu ihan siitä, haluatko sä uutta ohjelmaa ja uusia haasteita :) Mä ehkä ottaisin bikinin, ei niissä niin suurta hintaeroa ole, mutta tietenkin jos sun treenit on kohillaan ja tykkäät siitä mitä teet nyt niin vain dieetti :)

 • raajarikko
  Posted at 02:15h, 26 toukokuun Vastaa

  Hei,

  Olen käynyt salilla parin vuoden ajan ja harrastan muutakin liikuntaa kerran tai pari viikossa. Polveni kuitenkin kipeytyvät isoissa jalkaliikkeissä, vaikka kiinnitän huomioni oikeaan tekniikkaan. Luultavasti osa ongelmista korjaantuu lihaskasvun myötä, mutta ainakaan toistaiseksi en voi kyykätä painojen kanssa. Esimerkiksi kyykkykävely ilman painoja ja lantionnostot ovat tällä hetkellä minulle sopivia liikkeitä. Kysyisin, että onko miehille suunnattu ohjelma näin ollen minulle sopiva? Onko siinä paljon erilaisia kyykkyjä? Jos on, niin osaisitko ehdottaa korvaavia liikkeitä?

 • mira
  Posted at 15:53h, 17 heinäkuun Vastaa

  Moikka!
  oon miettinyt ottaa fit with Hiit valmennuksen, painonpudotusta olisi edessä n. 10-15 kiloa, onko tuossa ohjelmassa kuinka monta kertaa viikossa treenit? epäilyttää vaan oman työaikojen kannalta, joten ois kiva tietää ns. etukäteen.
  Kiitos :)

Post A Comment