Se henkinen puoli.

Tulin juuri suihkusta, sillä kävin vetämässä tuon mun AAMUaerobisen äskettäin Töölönlahdella. Hihihii, naurattaa niin paljon tämä mun ”aamuaerobinen”, kun kello oli about 11 kun sinne lähdin. Lazy Mornings. Oli hieman tekemistä aamulla, mutta pääasia että tuli tehtyä. ;)

Mä itse ehdottomasti suosittelen, että aamuaerobisen suorittaa suoraan sängystä, lähtöä sen enempää ajattelematta. Koska joka kerta kun havahdut lenkkipolulta, niin oot aivan varmasti pelkästään iloinen siitä että lähdit! Liika spekulointi ja aikailu saattaa jopa johtaa siihen, että ihminen joka ei oo niin aerobisiin päin, skippaa koko treenin kun kerkeää kehittelemään mitä parhaimpia tekosyitä. Tai lupaa, että huomenna.

Rääkkäsin tuossa viimeviikolla erästä mimmiä, ja sain häneltä jälkeenpäin viestin, jossa kertoi tuntevansa tämän projektin ja uudelleen liikkumaan aloittamisen jälkeen todella suurta onnellisuutta sekä rakastuneensa mieheensä ja lapsiinsa täysin uudelleen. Lisäksi hän kertoi, että vaikka projekti oli hyvin alussa, niin tuntee ”korvien välissä” laihtuneensa.

Niin se menee, oon itekkin huomannut, että heti kun oon alottanut nää aerobiset ja sitäkautta kunto ja vireystasot on nousseet, niin mä tykkään automaattisesti mun peilikuvasta ja itsestäni paljon enemmän.Etkä sä voi rakastaa muita täysillä, jos sä et ensin rakasta itseäsi.

Ehkä se, että tekee jotain sellaista mitä ei niin mielellään tekisi, kuten juoksisi, saa aikaan suuremman onnistumisen tunteen, kuin ehkä se että treenit joissa tiedät että olet hyvä, menivät taas hyvin. Salille meneminen on mulle niin rutiini ja osa elämäntapaa, ettei se tunnu lainkaan suoritukselta, tai joltain asialta mihin mä nyt joudun menemään. Enemmänkin se on päiväni yksi (aamupalan lisäksi) ehdottomia kohokohtia ja vaikka saankin siitä aina mielettömän tunteen ja se on mun intohimoni, niin kyllä 60minuutin juoksemisen jälkeen mulla on ihan törkee voittaja fiilis. :D

 

1167e47d0eff808c138a018f5eb7e51d

Ihmiset on tehty liikkumaan, ei istumaan ruudun edessä 90% päivästä. Ei ihme jos masentaa, kun päivän aikana liikunta jää käytävillä kävelyyn ja parikkikselle raahautumiseen. Jos siis tuntuu siltä, että väsyttää, mieli on maassa ja kaikki tuntuu kaatuvan päälle niin kokeilkaa ihan oikeesti lähteä sinne hölkkälenkille tai reippaasti käppäilemään johonkin, jossa pääset luonnon keskelle edes hetkeksi. Mä LUPAAN että helpottaa!

Liikunnasta et pelkästään saa niitä ulkoisia positiivisia vaikutuksia, vaan myös älyttömän upeita henkisiä kokemuksia!

Mä alan nyt tekemään safkoja ja valmistautumaan iltaan, sillä kuvataan TG:llä meidän kotisivuille liikepankkeja.

seuraatko mua jo snapchatissa? Löydät nimellä lindamanuella.

seuraatko mua jo snapchatissa? Löydät nimellä lindamanuella.

Me muuten kerätään meidän uusille nettisivuille nyt testiryhmää! Jos sua kiinnostaa treenata, tai vaikka vaan pudottaa painoa, niin käy jättämässä www.fitnet.fi -sivulle sähköpostiosoiteesi ja saatat saada ilmaisen treeni-ja ruokavalmennuksen, sekä muita etuja ja palveluita, mitä fitnet.fi -sivu tarjoaa💥Lisäksi saat uutiset ensimmäisenä fitnet.fi -palveluista.

Me puolestamme halutaan saada palveluksena suoraa palautetta itse sivusta ja sen toimivuudesta.

Halutaan, että tää on SUOMEN PARAS vaatimattomasti ja siks ollaan kaikki palaute ja kehtämisehdotukset tosissaan.💯 Ilmoitamme testiryhmän voittajille asiasta pian ja vaikka et pääsisikään testiryhmään, niin kaikille sähköpostiosoitteensa jättäneille lähetetään alennuskoodi, jota voi hyödyntää osaan tuotteista @fitnet.fi -sivulla

11188282_10152849102970794_3646788722616643571_n


15 Comments
 • Sonja
  Posted at 13:36h, 07 toukokuun Vastaa

  Kun sähköpostin kirjoittaa sivuille ja painaa ”Lähetä” niin pitäisikö jotain tapahtua tai saada heti joku sähköposti? Oon nyt useampana päivänä kokeillut, mutta joko se lähetys ei onnistu, tai sit se on menny jo 20 kertaa… :D

  • linda
   Posted at 13:42h, 07 toukokuun Vastaa

   ei pitäis saada vielä mitään ;)

 • Kennihenni
  Posted at 14:42h, 07 toukokuun Vastaa

  Haha, oonko ihan taulapää vai miksi en saa lähetettyä tuota mun sposti osoitetta tohon? :D painanut lähetä varmaan 20 kertaa eikä mitään tapahdu..

 • Tuulia
  Posted at 15:37h, 07 toukokuun Vastaa

  joo mullakin sama että kun laittaa sähköpostiosotteen siihen kenttään ja painaa lähetä nii mitään ei tapahdu.. Puhelimesta ei edes näy että selain päivittäis sen sivun tai mitään :D elii oon saattanu käydä noin parisataa kertaa rämpyttämässä sen mun sähköpostin sinne että älkää ihmetelkö

 • Saku
  Posted at 16:20h, 07 toukokuun Vastaa

  Kyllä ne sähköpostiosoitteet tallentuu, välillä ruuhkautuessaan se lomake ei vaan muista näyttää tekstiä ”osoitteesi on tallennettu” :)

 • p
  Posted at 17:23h, 07 toukokuun Vastaa

  Minäkin kävin jättämässä sähköpostin ja tosiaan näytti siltä, että mitään ei tapahtunut. Jätin rämpyttämisen sikseen ja toivon, että se yksi lähetä-napsaus ois toiminu. Toivottavasti onni potkii ja pääsee testiryhmään, nyt ois ruokaremontti tarpeen.

 • mitta
  Posted at 23:22h, 07 toukokuun Vastaa

  mä haslaa sgygiksis psykiksis fyfest meni hatsit ku vitu spora gyges fyffest kyksis ku maksit malliksest vitu nitkut ku sitkut flekseis ku kermasil flekseil kekseil maltsust hallut ku skara pögäs konkka ponkka skygä mygä hygä ku lygäl oli spygä.

 • laura
  Posted at 09:36h, 08 toukokuun Vastaa

  Mullakaan ei kännykällä onnistunu se s-postin jättäminen sinne fitnetin sivuille (näytti just ettei reagoi mitenkään siihen lähetä-napin painamiseen) mutta tietokoneella onnistui! :)
  Toivottavasti olis tuuria ja pääsis testiryhmään, kesäkuntoon alkaa olla vähän kiire jo päästä kun talven rasvakerros roikkuu mukana edelleen :o

 • Nonna
  Posted at 09:38h, 08 toukokuun Vastaa

  Oon ollut aina tosi laiska liikkumisen suhteen ja haluaisin ihan oman terveyden vuoksi aloittaa liikkumisen. Oon koittanut käydä reippailla kävelylenkeillä, mutta en saa niistä mitää irti. Eli siis hiki tulee, mutta en saa ”kiksejä” ja aina jokaisen lenkin jälkeen olen äkäinen ampiainen. Mistä tämä johtuu?

  • mikaela
   Posted at 11:50h, 08 toukokuun Vastaa

   Mee salille?

 • Emma
  Posted at 09:53h, 08 toukokuun Vastaa

  Moikka Linda!
  Vihdoin uskaltauduin kommentoimaan vaikka oon blogiasi lukenut jo alkuajoista lähtien. Täytyy sanoa että sä oot se suurin innostaja siihen miks ite alotin aikoinani treenaamisen ja tajusin kuinka paljon sillä on vaikutusta omaan hyvinvointiini. Blogisi kehittyy kokoajan paremmaksi ja on aivan mahtavaa lukea postauksia noin elämäniloiselta ja upealta tyypiltä! Kiitos paljon näistä postauksista et voi uskoakaan paljonko tämä blogi on vaikuttanut positiivesti monen ihmisen ja erityisesti minun elämään! Jatka samaan malliin!<3

 • Laura K.
  Posted at 10:25h, 08 toukokuun Vastaa

  Mulle käy kans parhaiten tuo, että lähtee heti herättyä lenkille. Monesti jos homman jättää vasta iltaan niin tekosyyt kyllä voittaa :D. Ihme juttu.

 • venla
  Posted at 18:09h, 08 toukokuun Vastaa

  Luin tän postauksen illalla ennen nukkumaanmenoa ja mieleen jäi toi että kyllä sen aamulenkin jälkeen on vaan parempi fiilis, joten päätin että aamulla lähden lenkille on se keli mitä tahansa ja hitto että oli hyvä olo !! Joten kiitos :)

 • heli
  Posted at 23:45h, 08 toukokuun Vastaa

  Moi Linda!
  Asiaan liittymämä ois mielenkiintoista kuulla sun mielipide ja kanta tähän ”kiistaan” mikä on nyt noussut puheenaiheeksi:

  http://yle.fi/uutiset/professori_arvioi_personal_trainerin_ruokalistan_outoa_ettei_naita_kyseenalaisteta_enempaa/7884864

 • Eija
  Posted at 09:08h, 09 toukokuun Vastaa

  Sama homma ku muillakin kännykän kanssa, näyttää ettei tapahdu mitään. Mut joo, tää tarttis valmennusta lihasten kasvatukseen ja sen aikaiseen ruokavalioon.

Post A Comment