Näin korostat bikineillä peppua!

05.05.2015

Moikka!

Tässä just selailen Nelly.comin sivua ja etsiskelen kesän must have kledjuja. Oon aijemminkin kirjottanut että mulla on nyt menossa joku rokimpi vaihe. Mun päältä ei oikeen oo viimeaikoina löytynyt mitään muita värejä kuin mustaa, harmaata ja valkosta. Oon mä aina ollut rokahtava, mikä ehkä tulee esiin mm. siinä, että mun hiukset on aina aivan pörröllä. Sellanen hillitty, siisti tyyli ei oo mun juttu.

Tosin arkisin mun päältä löytyy myös hyvin paljon vaatteita, jotka päällä voi työskennellä liikunnan parissa ja ne on sitten taas vähän sellasia sneakerit ja lätsä – tyyppisiä, joten joko mä räppään tai sit mä rokkaan. Hah.

I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.

347

 

 

*sisältää tuotelinkin.

Huomasin myös, että mun ehdottomasti lemppari bikineistä on tullut uusia värejä! Mulla on yllä olevista bikineistä korallin väriset ja tilasin nyt nuo valkoiset ja mustat, sillä niissä on täydellinen leikkaus varsinkin peppua ajatellen, eli alaosassa. Liian monissa bikineissä alaosa on sellanen vaippamainen, mikä suurinpiirtein lätistää peppua ja ei todellakaan imartele kenenkään takalistoa. Noissa on vähän tollainen hillitty brasialaistyylinen leikkaus. Tykkään. Eli muistakaa vinkkinä, että bikinien alaosan mallillakin on oma osuutensa siinä, miltä siellä biitsillä näyttää!

kuva: Heli Roosmäe

kuva: Heli Roosmäe

Kuva: Nikita Tikka

Kuva: Nikita Tikka

Kuva Heli Roosmäe

Kuva Heli Roosmäe

Näissä kuvissa tosiaan mulla on toisissa kyseinen alaosa ja tuossa Nikitan ottamassa kuvassa myös yläosa. Monet on kyselleet mistä nää on, joten nyt tiedätte. (:

Huomenna oon menossa LOOP:in Jekun pitämään lookbookiin vieraaksi ja oon kokopäivän pähkäillyt että hitto, mitä mä puen. Päätin että meen ihan omana itsenäni. Onneksi sporttisuus on nyt IN, joten eipä hätiä mitiä.

Huomenna siitä siis lisää!!  Tulin tuossa juuri salilta ja vuorossa oli pakarat. Sen verran veti mehut tästä tytöstä treeni, että alan tästä pikkuhiljaa painumaan höyhensaarille. Hyvää yötä kaikille <3

 


9 Responses to “Näin korostat bikineillä peppua!”

 1. hauis52kg sanoo:

  moi
  miten miehen pitäs pukeutuu nyt kesäks?

 2. miimi sanoo:

  Eeeh….eituollaaista alaosaa hietsuun :–D varsinkin 15veet voi ruudun toisella puolella varoa limasia pappoja noi jalassa!

 3. Susanna sanoo:

  Hei noista bikineistä, että vastaako ne kokoaan miten hyvin? Itse siis mietin että tuo M ois varmaan yläosaan hyvä et pysyy varmasti tissit piilossa mut sit et pitäiskö ottaa S alaosaan, koska haluun et se on napakka ja mitä nyt tuota kokotaulukkoa katoin niin se s kuitenkin vastais 36/38.. Eikös tuota alaosaa saa kuitenkin säädettyä jonkun verran noilla naruilla? :)

  • linda sanoo:

   mä suosittelen xs/s, mulla on S ja on vähän kyllä liian iso :) saa kyllä säädettyä!

 4. Matilda sanoo:

  Oon myös huomannut, miten usein perusvaateliikkeissä yläosat on ihan jees ja sitten alaosa näyttää suurinpiirtein siltä, ettet ole ehtinyt vessaan asti :D Kiva postaus ja upeat bikinit :)
  http://matildaselin.blogspot.fi/2015/05/masennus-ja-laakkeet.html

  • linda sanoo:

   Jep, jostain syystä täällä suositaan niitä vaippamalleja jotka puristaa kunnon makkarat liitoskohtiin ja lätistää koko takaliston! :D

 5. hei sanoo:

  Moi :) osaatko sanoa voiko bikineitä palauttaa (ja saada rahat takaisin) nellystä, jos koko onkin väärä?

 6. Ida sanoo:

  Moikka osaatko sanoa onko yläosa minkälaista kokoa? Onko S koko kovin pieni vai meniskö Isolle B-kupille tai C-kupille? Tietty jos sinulla on isompi yläosa niin varmaan vaikea s koosta sanoa..:)

Kommentoi