No nyt juostaan!

17.04.2015

 

Kaupallinen kampanja: Yhteistyössä Pierre Robert

Heippa!

Juuri kun oma dieetti lähenee ja kisakausi avataan, pääsin sopivasti tekemään yhteistyötä Pierre Robert merkkisen urheilu- ja vapaa-aika vaatemerkin kanssa. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväksi ajatellen tulevia aamuaerobisia ja ylipäätään ulkona kuntoilua!

Mikään ei ole mukavampaa kuin kevyet, mutta kuitenkin tarpeeksi suojaavat vaatteet, jotka mukautuvat kehon liikkeisiin treenin aikana. On todella inhottavaa pysähdellä nostelemaan painavia housuja jotka tippuvat päältä sekä nousevaa paitaa. Ei ole myöskään kovinkaan vapauttavaa juosta painavissa vaatteissa. Mitä useimmin sitä epäilee, onko vaatteita muistanut edes pukemaan lenkin ajaksi, sitä parempi ;)

IMG_9216

Pierre Robertilta ihastuin todella kevyesiin, mutta samalla tukeviin urheilurintsikoihin. Heiltä löytyi myös todella kevyetn juoksu- ja lenkkivaatteet, jotka toimivat talvellakin todella hyvin kylmällä säällä alusvaatteina!

Yks ehdoton lemppari oli kuitenkin kuvassa näkyvä pieni huivi, jonka merkkasin numerolla 1.

Miten monesti oonkaan syksyllä/keväällä lähtenyt viileämmällä säällä lenkille ja tuskaillut ajatuksen kanssa, että on kuitenkin sen verran kylmä, että tarvitsee sen huivin. Sellanen perus huivi onkin kiva tunkea lenkin ajaksi kuristamaan ja painamaan rinnalle. Ensinnäkin se ahdistaa todella paljon ja vähän väliä saa pysähtyä laittamaan huivia uudelleen, koska se aukeaa tuulen mukana tai nousee hengitysteiden eteen. Been there :D

Tollanen kevyt, mutta suojaava tuubihuivi onkin hemmetin kätsy, ei ahdista eikä lähde leviämään lenkin aikana mihinkään, vaan pysyy mukavasti paikoillaan.

large

 

Lenkkeilijät ja miksei muutkin urheilusta kiinnostuneet pääsevät tutustumaan Pierre Robertin tuotteista suoraan heidän nettisivuiltaan, www.Pierre-Robert.com .

Koodilla LINDA saat -25% alennusta tilauksista :) Koodi on voimassa Toukokuun loppuun!

Mäpäs olen päässyt takaisin treenien pariin ja keräilen tässä juuri kamoja kasaan, sillä jalkapäivä kutsuu! <3 Katsotaan mihin musta on treenitauon jälkeen!

 


10 Responses to “No nyt juostaan!”

 1. Sonja sanoo:

  Teetkö alaikäisille treeni/ruokaohjelmia

 2. Matilda sanoo:

  Hei mahtavaa! Itse treenaan tällä hetkellä puoli maratonille ja oon huomannut, että toi huivi juttu on oikeasti todella ärsyttävä :D
  http://matildaselin.blogspot.fi/?m=1

 3. Jenni sanoo:

  Osaisitko neuvoa miten saisin pienemmät pohkeet? :D Tilasin ihanat saappaat ja ne ei mene pohkeiden kohdalta kiinni. Pitääkö mun palauttaa ne vai onko mahdollista pienentää niitä treenaamalla?

 4. Emilia sanoo:

  Minkä merkkiset kuulokkeet sul on? Onko hyvät juostessa?

 5. essi sanoo:

  Hei! Ei liity nyt mitenkään tämän postauksen aiheeseen, mutta tuli tässä tv:tä katsoessa mieleen yksi kysymys. Televisiossa pyörii tämä Mallikoulu-ohjelma. Mitä mieltä itse olet tällaisista sarjoista? Miten luulet niiden vaikuttavan nuorten tyttöjen ajatteluun kropastaan? Olisi mukava kuulla ajatuksiasi :) itseäni tällaiset malliohjelmat harmittavat…

  • linda sanoo:

   Moikka! en oo itseasiassa katsonut jaksoakaan, eli en osaa yhtään sanoa mitä siellä näytetään (:

 6. juulia sanoo:

  Hei,
  Minkä pituiset sun pidennykset on, entä minkä merkkiset? Ja onko sulla suositella jotakin tiettyä merkkiä? Itselläni on kokemusta vaan rapunzelin pidennyksistä ja ne ei kyllä kestä yhtään… Nyt oon miettiny et ostaisinko 45cm pidennykset, mutta onko ne sitten liian ”lyhyet” omaan makuuni.:DD Sun hiukses näyttää nyt juuri sopivan pituisilta.

Kommentoi