Voita liput Waterland bileisiin!

Heippa!

Mä tosiaan viruin mahataudissa alkuviikon. Tiistaina raahauduin lääkäriin ja no, kuten arvasin, oikeestaan mitään ei voida sanoa. Nyt onneksi alkaa taas olemaan normaali olo ja huomenna pääsen varmasti jo treenailemaan. Vihdoin!

Eilen pääsin myös jo vähän kevyeisiin töihin, sillä luvassa ei ollut mitään kovin fyysistä työskentelyä. Kuvattiin LOOPille Jussin kuntoprojektia ja kehitin aivan super hauskan, mutta törkeen rankan treenin, jonka voi toteuttaa kaverin kanssa. Prokkiksen eka jakso on nyt ulkona ja pääset tsekkaamaan Jussin lähtökunnon tästä. 

Minä siellä hieman pöllähtäneenä taustalla. Mulla ei ollut hajuakaan että joudun kameran eteen vielä tässä kohtaa ja tulin suoraan sängystä ;D Seliseli…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen alotettiin myös kuvaamaan sellasia hauskoja vinkki videoita, joita julkaistaan Instagramissa ja LOOPin sivuilla. Jaksojen yhteydessä tulee jatkossa aina ulos myös jokin hyödyllinen vinkki treenaamiseen tai ruokavalioon liittyen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jari vois käydä solkussa tai lainata multa vähän vita liberataa! Ohjaaja Ridanpää vauhdissa ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TV-studiossa oli hauska kuvata. Kaikki aivosolut kuoli samaan aikaan kun astuin studioon ja tietenkin kaikki nauratti heti kun piti olla normaali. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This is me, trying to be normal….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saatiin kuitenkin hyvät vinkit purkkiin! Nyt vaan ootellaan että saadaan vinkkejä ulos :)

Arvon blogissani KAKSI , eli 1+1 lippua Serenassa järjestettäviin Waterland bileisiin! Mä haluan seuraavaksi kuulla, MIKSI sun ja sun kaverin pitäis päästä vesipuistoon bailaamaan? 

Aikaa on VAIN huomiseen, joten eipäs aikailla vaan äkkiä osallistumaan! Voittajan julistan perjantai iltana. Muistakaa merkitä kommenttiinne oikea sähköpostinne, jotta voin olla yhteydessä voittajaan!

 

 


66 Comments
 • marja kivinen
  Posted at 15:45h, 05 maaliskuun Vastaa

  Vinkkasin bileitä jonkin verran nuoremmalle miestutulle kun ajattelin jos olis kiinnostunut menemään pilettää. Sanokin, että mennään vaan! Olin vähän äimänä js sanoin olevani vähän vanha sinne. Hän sanoi, että jos olisin jotain 40 niin sitten ehkä! Okei jos saan liput niin menen hänen kanssa ;)

  • Marika Kabanow
   Posted at 17:51h, 10 maaliskuun Vastaa

   Minä ja mun paras kaveri ollaan aina tahdottu mennä testaamaan waterlandejä, mutta ikinä ei olla päästy yhdessä menemään. Parhaalla ystävälläni on viikonloppuna synttärit vielä ja tämä olisi aivan mahtava synttäriyllätys hänelle !<3
   marika.kabanow@hotmail.fi

 • marja kivinen
  Posted at 15:45h, 05 maaliskuun Vastaa
 • Miisa
  Posted at 15:46h, 05 maaliskuun Vastaa

  Moikka,

  Olis hauskaa päästä krebaamaan vähän erilaisempaan ympäristöön parhaan kaverin kanssa.
  Ei olla aikoihin käyty ulkona, koska kiinnostaa nykyäään muut jutut ja tässä olisi oiva tilaisuus päästä erilaisiin meininkeihin. Biksut niskaan ja bailaamaan tai ehkä vaan lillumaan altaisiin musan soidessa. :)

 • Noora
  Posted at 15:46h, 05 maaliskuun Vastaa

  Mun täytyisi ehdottomasti saada liput! Haluisin yllättää mun kaverin ja se olis vähän molemmille samalla palkinto alkukevään treeni motivaatiosta, jaksais taas painaa kesäkuntoa kohti:)

 • Miisa
  Posted at 15:49h, 05 maaliskuun Vastaa

  Moikka,

  Olisi hauskaa päästä krebaamaan vähän erilaisiin bileisiin parhaan kaverin kanssa. Ei olla oltu aikoihin ulkona ”tuulettumassa” koska nykyään kiinnostaa niin paljon muut jutut. Olisi loisto juttu jos päästäisiin kokemaan nämä bailut ja tanssimaan… Tai jopa vain lillumaan altaissa musaa kuunnellen.
  :–)

 • Disa
  Posted at 15:53h, 05 maaliskuun Vastaa

  Meillä on pitkä dietti ja treeni kausi takana. Tämän viikonlopun jälkee päästää relaa ja mikä olisikaan parasta kun juhlia sitä waterlandissa, kerrankin kroppa kunnossa noiden bileiden aikana

 • sade
  Posted at 15:58h, 05 maaliskuun Vastaa

  Kaverit on ain päässy mut mie en viälä koskaan! Joten huikee kokemus olis!:)

 • Miisa
  Posted at 15:58h, 05 maaliskuun Vastaa

  moikka,

  Huippu kisa. Olisi mahtavaa päästä krebaamaan tälläisiin bileisiin ja mikä parasta isot allasbileet. Näihin menisin parhaan kaverini kanssa ”tuulettumaan”, koska emme ole käyneet aikoihin. Nykyään aika menee muuhun ja paljon tärkeämpiin asioihin. Mikä parasta pääsisi lillumaan altaisiin ja musasta nauttimaan.

 • Henrika Haukka
  Posted at 16:22h, 05 maaliskuun Vastaa

  Haluun päästä Waterlandiin tsekkaamaan mimmoset pippalot ne oikeen on ;) en oo koskaan käynyt kyseisissä partyissa, mutta oon kuullut niistä yhtä sun toista. Ois ihanaa saada pieni irtiotto kevättalveen ja lähteä miesystävän kanssa bailaamaan :) olen mielestäni ansainnut iloa opiskeluarkeni ohelle noinkin kivan tapahtuman merkeissä, olisi varmasti todella mieleenpainuva kokemus! Aurinkoisia kevätpäiviä odotellen ja ihanaa viikonloppua Linda :)

 • Jenna
  Posted at 16:22h, 05 maaliskuun Vastaa

  Olisi aivan täydellinen yo-kirjoitusten nollaus. Niiden takia kun on miltei kaikki vapaa-aika kaikonnut ja hauskan pito on ollut lähiaikoina täysin vieras sana.

 • Iida
  Posted at 16:28h, 05 maaliskuun Vastaa

  Mä ja mun paras kaveri ehdottomasti!!! Meillä on alkaa rankat ylioppilaskirjoitukset ensi viikolla ja pieni ”rentoutuminen” tekisi tosi hyvää ja piristäisi meidän lukuarkea:pp Asutaan maalla ja ollaan mäkkihöperöitymisen partaalla ellei päästä pian täältä ihmisten ilmoille!:D

 • Miranda Maijala
  Posted at 16:29h, 05 maaliskuun Vastaa

  Hei! Suunnittelin tänä vuonna ystäväni kanssa että menemme serenaan waterland bileisiin mutta suunnitelmat menivät mönkään yo-kokeiden takia..
  Olisi mahtavaa päästä ensi vuonna sinne

 • Julia
  Posted at 16:31h, 05 maaliskuun Vastaa

  Olisi kivaa päästä koska enskuun lopussa olisi muutto australiaan, ja ennen sitä olis loistavaa päästä vielä kerran kavereiden kanssa juhlistamaan tätä suomessa oloa. Aikoihin ei ookkaan biletetty koska kaikki ylimääräinen on mennyt reissua varten säästöön :)

 • Raakel Hakala
  Posted at 16:35h, 05 maaliskuun Vastaa

  Rakas ystäväni lähtee ulkomaille opiskelemaa, ja parasta olisi viettää viimeinen viikonloppu yhdessä Serenassa bailaten!! Rakastamme molemmat housea ja tanssimista, tämä olisi aivan ihana juttu, jos voittaisimme liput :)

 • Ella
  Posted at 16:47h, 05 maaliskuun Vastaa

  Mulla on ylioppilaskirjoitukset nyt tulossa, ja rehellisesti sanottuna en oo viime kuukausien aikana tehnytkään muuta kun opiskellut niihin ja treenannut samalla tulevia tanssikisoja varten! Tämmönen irtiotto arjesta ois siis todellakin tarpeen juuri nyt jotta saan hetkeksi stressin nollattua ja sen jälkeen ois voimaa taas keskittyä kunnolla opiskeluun ja treeneihin :) En oo ikinä ollut waterlandissa, mutta oon aina halunnut mennä sillä vaikuttaa ihan mahtavilta bileiltä! :)

 • kiamaaria
  Posted at 16:54h, 05 maaliskuun Vastaa

  Ollaan kaverin kanssa molemmat täytetty alkuvuodesta 18, mutta ei olla kertaakaan oltu bailaamassa missään. Waterland on sellanen tapahtuma jota ihastelin jo silloin alaikäsenä ja nyt kun ikäkin sallii niin ois upeeta kokee toi tapahtuma! Ja ilmaset liput houkuttelee tietysti köyhää lukio-opiskelijaa kovasti, ois ihana yllättää kaveri sanoen, että vihdoin päästään juhlimaan! :)

 • Sanja
  Posted at 16:55h, 05 maaliskuun Vastaa

  En oo ikinä oikein käynyt missään tollasissa bileissä, festareilla tai missään..Olis hauska kokee välillä muutakin bileitä kun perus baari-illat.Opiskelijana ei oikein oo varaa mihinkään isompii bileisiin, ja muutenkin takana rankka syksy.Masennusta sun muuta..

 • Janne
  Posted at 17:13h, 05 maaliskuun Vastaa

  Koska haluan oppia arvostamaan hyvää konemusiikkia ja päästä bilettämään tuollaiseen ympäristöön, nyt vielä kun ei ole ihan liian vanha.

 • Milla
  Posted at 17:17h, 05 maaliskuun Vastaa

  Kouluhommia, opiskelua, salilla käyntiä ja joka paikkaan säntäilyä on viimeaikoina ollut ennemmin sääntö kuin poikkeus. Kaverin kans jo syksyllä waterland bileistä puhuttiin, mutta aateltiin ettei me sinne kehdata mennä. Noh, näin tarkemmin ajatellen, miksipä ei? Salilla tullut ravattua sen verran paljon, että kaippa sitä antsaitsisi pienen irtioton. Olisi hieno viedä kaveri, jonka olen saanut innostumaan salitreenistä tuonne nauttimaan uurastuksesta. :) Kuten myös itsenikin!

 • Mabi
  Posted at 17:41h, 05 maaliskuun Vastaa

  Parhaan kaverin voisin houkutella lähtemään. Kaveri saanut toisen lapsen tuomat kilot aikalailla pois niin olis kiva viedä vähän tuulettumaan erillailla :) Ja kokemus olisikin olla asiakkaana kun nuissa bileissä aina töissä tulee oltua ^^

 • tsindy
  Posted at 17:58h, 05 maaliskuun Vastaa

  Olemme mieheni kanssa vanhoja, kotisohvalle homehtuneita vätyksiä, asumme jumalan selän takana ja joka viikonloppu kysellään toisiltamme vuorotellen et mitä tehtäis. Ikinä ei käydä missään. Tämmönen reissu waterlandeihin sopis meille kuin nenät päähän. Päästäis ihmisten ilmoille. Sais pukeutua parhaimpiin uikkareihinsa :)

 • sofia
  Posted at 18:40h, 05 maaliskuun Vastaa

  Yli vuoden ollut kotona kahdestaan pienen pojan kans enkä oo raskaus ajan jälkeen ollut viihteellä.. Ehkä nyt jos lipun saisin olisin sen verran itsekäs äiskä et lähtisin bilettämään ;) 23v ja elämäni rantsu kunnos.

 • Miitu
  Posted at 19:49h, 05 maaliskuun Vastaa

  Meikäläinen juhlii synttäreitään kyseisenä viikonloppuna ja hamittaa niin paljon, että kyseinen tapahtuma jäi ”huomioimatta” ja perjantain liput jäi lunastamatta :( Da tweekaz olis superhypermahtijees nähdä! Olis kiva viettää pitkästä aikaa vapaansa ja samalla synttärinsä hyvän musiikin äärellä! Ja voin luvata, että seuralaiseni ja minä osataan pitää hauskaa kunnolla (vaikkakin selvinpäin…. :D)

 • Vibu
  Posted at 19:53h, 05 maaliskuun Vastaa

  Oon lukenut yllä olevia perusteluita siitä miksi kenenkin täytyisi voittaa liput ja pakko sanoa että hyviä syitä löytyy, kuten myös minulta. Olen tällä hetkellä hieman huonossa rahatilanteessa jatkuvien lääkärissä käyntien takia, mutta haluaisin muistaa nuorinta ystävääni joka vihdoin (!) täyttää 18vuotta ja juuri kyseisten bileiden aikana. Ollaan monta vuotta puhuttu, että sitten kun täytät 18 voidaan tehdä sitä ja tätä ja kyseiset bileet ovat yksi hänen must see- juttu ihan vain erikoisen ympäristön takia.

  Pakko vielä loppuun sanoa että oot kehittynyt bloggaajana hirmusesti ja suuri motivaation lähde :) vihdoin itsekin saanut treenaamisen osaksi arkea.

 • Bettiina
  Posted at 19:59h, 05 maaliskuun Vastaa

  Ikinä en ole serenassa käynyt vaikka joka kesä on ollut puhetta että pitäisi joskus mennä katsomaan millainen paikka on kyseessä. Nämä bileet olisi paras tapa tutustua kyseiseen paikkaan!

 • Mimi
  Posted at 20:24h, 05 maaliskuun Vastaa

  Itse olen muutama vuosi takaperin ollut kyseisissä bileissä ja jäi kyllä huileet muistot! Poikaystävä on aina ollut kateellinen ja katkera kun ei sillon itse mukaan kyennyt, joten nyt olisi ihana ilahduttaa hänet lipuilla! :) daisy_92@hotmail.com

 • Maria
  Posted at 20:41h, 05 maaliskuun Vastaa

  Moi! Tää kilpailu tuli kuin tilauksesta… Tää alkanut vuosi on ollut tosi vaikea, vastoinkäymisiä niin opiskeluissa kuin sosiaalisessa elämässäkin. Isoja juttuja, ja usein on tuntunut siltä, ettei täältä enää nousta. Mä vaan oon tällä hetkellä niiiin ylpee itsestäni, masentuneisuus on karistettu ja ehkä asiat alkaa pikkuhiljaa ajautumaan oikeille raiteilleen! Treenit on alkanut kulkemaan, ja oon saamassa elämäniloa takaisin. Siks musta ois järjettömän hienoa päästä juhlistamaan, sillä mä olen sen mun parhaalle kaverille velkaa. Hän on mun tukena jaksanut olla koko tän ajan, ja olisi vaan maailman ihaninta viettää hänen kanssaan ehkä villikin ilta ikimuistoisissa bileissä!

 • tiiapauliina
  Posted at 21:07h, 05 maaliskuun Vastaa

  Mun ja mun parhaan kaverin on ehdottomasti päästävä krebaamaan Serenaan, koska toinen meistä selätti just 10v syömishäiriökierteen ja on aloittanut ensimmäisen koulun peruskoulun jälkeen 24-vuotiaana. Toinen meistä on ollu sairaslomalla yli 3kk murtuneen ranteen vuoksi ja tehnyt pelkkää jalkatreeniä, niin eikö vedessä lilluminen vähän rentouttais että jalkoja ja että raskasta koulutyötä? ;)

 • wannabefitneesmaan
  Posted at 21:49h, 05 maaliskuun Vastaa

  Missasin liput oman yliopistoni Tropiclandian poolbardeihin, joten olisi korvauksen paikka!! Alkaa vuosien päihteettömyys ja kova treeni tuottamaan tulosta, ja olisi mukava sinkkuna päästä vähän kattomaan myös vastakkaisen sukupuolen treenattuja vartaloita. Louksi diggaan noiden kemujen musasta ja viimeksi Serenassa kesällä 2011. 22v snorklaava uros =)

 • Saana
  Posted at 22:53h, 05 maaliskuun Vastaa

  Viime vuonna oli liput hankittuna ja bilefiilis katossa ja sitten iski poskiontelontulehdus ja niin jäi ne kemut välistä! :( tänä vuonna olisi siis aivan mahtavaa päästä bilettämään viime vuodenkin edestä! Opiskelut on painanut päälle töiden lisäksi, joten olisi aivan mahtavaa saada irtiotto arjesta! (:

 • viivi
  Posted at 23:25h, 05 maaliskuun Vastaa

  Jos tykkää juosta pitkää matkaa, niin onko mahollista samalla kuitenkin kasvattaa lihasta? Vähän tyhmä kysymys, mutta mietin vaan kun ite tykkään juosta pitkää matkaa sekä treenata salilla isompien tai ainakin näkyvempien lihasten toivossa :-D

 • Karla
  Posted at 23:52h, 05 maaliskuun Vastaa

  Kauhea sanoa, mutta noi liput ko. bileisiin saisi mulle ja mun parhaalle ystävälle (jo monen vuoden takaa) syyn selättää tämä vajaan 200km välimatka. Ystäväni kanssa ei ole yhtäkään yhteistä reissua, joka ei olisi ollut täyttä naurunremakkaa koko ilta. Ne on olleet jokainen niitä kuuluisia ”tyttöjen iltoja”, joita on muisteltu monen vuodenkin jälkeen. Viimeisin yhteinen iltamme onkin jo miltei vuoden takaa molempien työ- ja koulukiireiden takia, joten eiköhän sitä kummatkin tilaa kalenteriin tekisi, kun ilta vain tulisi lyötyä lukkoon :)

 • Adalmina
  Posted at 00:05h, 06 maaliskuun Vastaa

  Oi, olen jo pitkään halunnut tuonne! Mikä olisikaan mahtavampi paikka tälle mammalle päästä tuulettumaan ensimmäisen kerran vuosiin :)

 • Heidi
  Posted at 00:08h, 06 maaliskuun Vastaa

  Mieheni vei minut ekaa kertaa noihin bileisiin muutama vuosi sitten ja olisi mahtavaa yllättää hänet lipuilla! Tiedän kuinka paljon hän haluaisi näihin bileisiin ja toisi samalla hyvät muistot meidän ensimmäisestä yhteisistä vesibileistä. :)

 • Jenna
  Posted at 00:26h, 06 maaliskuun Vastaa

  Ois niin mahtavaa päästä tonne parhaan kaverin kanssa bailaamaan, kun alkuvuoden treenattu hänen kanssaan kunnolla niin tehdä kunnon irtiotto yhdessä jonka jälkeen treenaaminen jatkuisi taas mukavasti :) Ja tietty pääsisi näyttämään kuntoilun tuloksia ylpeänä. jennahelakare@gmail.com

 • mila
  Posted at 01:03h, 06 maaliskuun Vastaa

  Vuoden 2013 bailuihin tahdoimme, mutta rakkaan ystäväni mahaan asettuikin mini-ihminen kreisibailujamme hillitsemään. Vuonna 2014 oli mahdollisuus paikata edellisvuoden onnellinen peruuntuminen, mutta ystävän itsevarmuus oli kertyneiden kilojen takia vielä bikineitä varten liian vähissä. Vuonna 2015 sisäinen salikissa on kaivettu taas menestyksekkäästi esiin ja olisi korkea aika toteuttaa tämä pitkään kytenyt haave!

 • mia
  Posted at 06:18h, 06 maaliskuun Vastaa

  Oon halunnut tuonne monena vuonna (ihan loistavan musiikin ja tunnelman vuoksi); mutta koskaan kukaan kaveri ei ole päässyt :( tänä vuonna poikaystävä kuitenkin pääsisi tuonne mun kanssani; ja pääsisin vihdoinkin noihin bileisiin

 • Juuli
  Posted at 07:06h, 06 maaliskuun Vastaa

  Haluaisin lähteä parhaan kaverini kanssa Waterlandiin, sillä olemme koko talven treenanneet ihan hulluna..(kiitos vain sulle
  motivoivista teksteistä ja kuvista;)) ja olisi
  niin siistiä päästä jo nyt vetämään bikinit päälle ja nauttimaan talven aikana tehdyistä muutoksista!

 • Suski
  Posted at 07:06h, 06 maaliskuun Vastaa

  Ystäväni erosi pitkästä ja vaikeasta suhteesta tässä jonkin aikaa sitten ja on ollut todella alamaissa. Hänen fiiliksien takia on myös meidän ystävyys hieman saanut koettelemuksia ja iskuja, kun ystävääni ei vain ole oikein napannut mikään yhteinen tekeminen. Waterlandista hän on puhunut jo viime vuonna kuitenkin tosi innoissaan, että ne on bileet, jotka haluaisi ehdottomasyi päästä joku päivä kokemaan. Tämä olisikin siis oiva tapa piristää rakasta ja alakuloista ystävääni ja samalla päästä viettämään laatuaikaa hänen kanssaan :)

 • Jenna
  Posted at 07:21h, 06 maaliskuun Vastaa

  Minä ja mun poikaystävä ollaan jo useampana vuonna käyty näissä bileissä kaveriporukan kanssa. Tämä on vähän kuin yhteinen perinne ja tosiaan ainoat bileet, jotka kumpaakin vielä tosissaan kiinnostaa. Nyt kuitenkin ollaan jouduttu työttömiksi, eikä meillä oo tänä vuonna varaa lippuihin :( ois ihan mahtavaa voida päästä paikalle siitä huolimatta!! :)

 • Nellililja
  Posted at 07:23h, 06 maaliskuun Vastaa

  Millonkas belfieworkoutin arvot :)?

 • jennia
  Posted at 07:36h, 06 maaliskuun Vastaa

  Waterland ois ihan mahtava rentoutuminen ylppärien ja pääsykoelukemisen välillä. Aivot tarttis todellakin tuulettumista!

 • Tiia Turunen
  Posted at 07:42h, 06 maaliskuun Vastaa

  Olis mahtavaa päästä parhaan ystävän kanssa pitkästä pitkästä aikaa juhlimaan ja viettämään aikaa yhdessä.
  Syksystä asti ollaan vaan treenailtu kovaa ja muutenkin eletty terveellistä elämää, joka on tosi mahtavaa, mutta pikku hiljaa alkaa bailuhammasta kutittaa näin yli puolen vuoden tauon jälkeen.
  Waterlandeista saisi varmasti myös paljon piristystä ja jaksaisi taas jatkaa täysillä treenaten kohti kesäkuntoa 2015. Olisi myös mahtavaa päästä bileisiin mukaan , sillä nyt voisi näyttää että kropan eteen on oikeasti tehty töitä koko syksy ja talvi :) Hard working is rewarding!

 • Amanda Jussila
  Posted at 08:12h, 06 maaliskuun Vastaa

  Hei Linda!!

  Olen 1

 • Amanda Jussila
  Posted at 08:16h, 06 maaliskuun Vastaa

  Hei Linda!!

  Olen 19vuotias nuori tytsy ja kaipaisin arkeeni jotain säpinää!
  Mieheni kanssa ollaan eletty vuosi todella niukasti hänen opiskellessa ja minun tuodessa rahaa taloon. Rehkin itseni ihan loppu 10 ja 12h työvuoroilla ja silti tuntuu, että kaikki raha menee vaan elämiseen… Ollaan molemmat ihan poikki ja loppu. Mies käy turusta raumalla asti koulua ja itse vietän päivät töissä. Tarvitsisimme todella pientä virkistäytymistä arkeen!xx

 • Krista
  Posted at 08:26h, 06 maaliskuun Vastaa

  Ikinä en oo näissä bileissä käyny… ja aijemmin miettiny et ei biksuissa bailaaminen ois kovin mukavaa… mut nyt parin vuoden treenin jälkeen saavutettu semmonen kuosi et vihdoin on ittensä kanssa sinut ja voiski bailaa jopa biksuissa ;)

  krrsshe@gmail.com

 • Ida
  Posted at 08:35h, 06 maaliskuun Vastaa

  Kääk! Waterland ❤

 • Oona
  Posted at 08:57h, 06 maaliskuun Vastaa

  Olen just eronnut pitkästä suhteesta ja vihdoin tunnen olevani taas kiinni elämässä ja haluan pitää hauskaa nyt ensimmäistä kertaa täysi-ikäisenä sinkkuna! Monena vuonna olen harkinnut lippujen ostoa, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi lähteä osittain exän mustasukkaisuuden takia.
  Tämän lisäksi, ensimmäistä kertaa syömishäiriöni jälkeen, olen tyytyväinen vartalooni ja jopa niin tyytyväinen, että HALUAN pukea biksut päälle ja lähteä bailaamaan!
  ps. Linda, oot mun inspiraationi!

 • Pami
  Posted at 09:20h, 06 maaliskuun Vastaa

  Tässä just yrittäny keksiä mulle ja avopuolisolle jotain pientä reissua tai rentoutumista kun viimeset pari kuukautta on mennyt omaa asuntoa fiksatessa. Eli tää vois olla ihan jees juttu :) Ja kun ei olla koskaan käyty, varmaan ihan siisti kokemus, ei mitkään perusbileet.

 • salla
  Posted at 09:53h, 06 maaliskuun Vastaa

  Kaipaisin piristystä tähän ainaiseen vesisateeseen joten kunnon bileet sopisi hyvin kuvioihin :)

 • Noora
  Posted at 10:12h, 06 maaliskuun Vastaa

  Toivottavasti kerkee vielä osallistumaan! Olisi mahtavaa päästä parhaan ystävän kanssa bilettämään, etenkin kun en ole ikinä Serenassa käynyt. Voin vaan kuvitella kuinka upeat bileet olisi tiedossa

 • Milja
  Posted at 10:18h, 06 maaliskuun Vastaa

  Takana on ehkä raskain, mutta silti ihanin vuosi ikinä. Meille syntyi 6 kk sitten vauva, ja kaikkien sairaalakierteiden jälkeen nyt on kaikki hyvin. Kyseinen viikonloppu on myös ensimmäinen kun pieni tyttömme menee hoitoon viikonlopuksi, joten olisi kiva järjestää miehelle jotain ikimuistoista ja yrittää parantaa parisuhdetta.

 • Johanna
  Posted at 10:31h, 06 maaliskuun Vastaa

  Hei!
  Ystävälläni on ollut kuntokuuri vähän alle vuoden ajan ja hän on tiputtanut 20kg ja varmaan enemmänkin rasvaa, koska lihasta hän on saanut paljon ja kiinteytynyt! Muodonmuutos on ollut aivan huima ja haluisin palkita hänet kovasta työstä.

 • Nina
  Posted at 11:30h, 06 maaliskuun Vastaa

  Huikea arvonta! Haluaisin viedä siskoni bailaamaan kanssani trooppiseen ympäristöön. Olemme aiemmin käyneet joka vuosi yhdessä etelänlomalla. Siskoni pääsi kuitenkin viime keväänä opiskelemaan, joten tällä kertaa perinteiselle lomallemme ei siskon ahkeran opiskelun ja kesällä odottavan harjoittelun vuoksi ole aikaa. Vauhdikas ilta Serenassa toisi kuitenkin tuulahduksen kaivattua lämpöä ja yhteistä rentoutumista alkukevääseen! Samalla sisko saisi palkinnon uurastuksestaan!

 • Ihana Elisa
  Posted at 13:10h, 06 maaliskuun Vastaa

  Mä antaisin molemmat liput hyville ystävilleni, sillä olen ostanut itselleni jo lipun. Toinen on kokenut juuri rankan eron ja tarvitsee ehdottomasti muuta ajateltavaa. Toinen taas haluaisi lähteä, mutta opiskelijabudjetti ei meinaa venyä pääsylipun hintaan. Lauantain liput ovat joka tapauksessa loppuunmyyty, eli tämä olisi ainut sauma saada ystäväni mukaan!

 • Minttu
  Posted at 15:41h, 06 maaliskuun Vastaa

  Olisi ihanaa päästä kuuntelee hyvää musiikkia ja ottaa varaslähtö biksuhommiin. katsoa mihin kovalla työllä tehty kroppa taittuu altailla ;) Laatuaikaa monessa muodossa :)

 • Melinda
  Posted at 16:19h, 06 maaliskuun Vastaa

  Moikka,

  Olis hauskaa päästä vähän erilaisempaan ympäristöön parhaan kaverin kanssa bilettämään.
  Ei olla aikoihin nähty, koska aikaa ei oo paljon muulle ku urheilulle nykyäään mut tässä olisi oiva tilaisuus päästä erilaisiin meininkeihin. Bikinit niskaan ja bailaamaan tai ehkä vaan lillumaan altaisiin musan soidessa. :)

 • Letta
  Posted at 16:20h, 06 maaliskuun Vastaa

  Arvon Lindamanuella,
  olen kärsinyt vuosia samasta korvienvälissä ilmenevästä kroppaan kohdistuvasta järjestelmävirheestä kuin sinäkin. Se on johtanut sittemmin krooniseen uimahalli- ja vesipuistokammoon, ja itselleni diagnoisoimaan vesiallergiaan (poisluk. juoma- ja suihkuvesi). Edellä mainitut paikat kun aiheuttivat voimakasta hengenahdistusta, huimausta, tarvetta sulautua seiniin, liikkua varjoissa, kulkea kyyryssä ja pysytellä enimmäkseen pinnan alla pilli suussa. Olin rikki, omasta mielestäni kertakaikkisen yhteiskuntakelvotonta ihmisjätettä ja fyysistä kuonaa.

  Eräänä päivänä ystäväni kertoi minulle tavastaan elää, kehotti ihan vaan kokeilemaan. Lähdin hänen mukaansa, kokeilin monta kertaa. Pidin siitä mitä näin, ja mitä minulle kerrottiin. Ennenkaikkea se tuntui hyvältä. Tunsin kuinka elämälle alkoi rakentua uusi rytmi ja pohja, olemassaololleni merkitys. Kun olin käynyt aikani se vain tapahtui: tulin uskoon!!

  Mutta minua ei pelastanut Kristinusko tai Pastafarismi. Aloin uskoa itseeni. Ja tein sen treenin avulla, niin kuin sinäkin.

  Jokainen hikipisara, loppuun vedetty sarja, tärisevät kädet, kipeät lihakset, peilistä takaisin katsovat uhmakkaat silmät- ne huusivat että sä pystyt, jaksat, kykenet, kelpaat- jos vaan tahdot! Ja mä tahdoin.

  Ja nyt en ole enää rikki. En pelkää elää, enkä pelkää katseita. Ja olen onnellinen että olen olemassa, että olen minä. Olen vihdoinkin valmis kohtaamaan yhden suurimmista peloistani: VESIPUISTOALLERGIAN. Ja LupaaJaVannonKauttaKivenJaKannon että jos liput voitan niin en ota enää pilliä mukaan ja pitäydy veden alla, tai lymyile yksin piilossa jukkapalmun takana, vaan seison ranka suorassa ja pää pystyssä ja bailaan kuin viimestä päivää kunnes läkähdyn onnesta ilosta! <3

 • Fat2Fighter
  Posted at 18:11h, 06 maaliskuun Vastaa

  Hei, Linda Manuella!

  Isot kiitokset mahtavasta blogista! Motivoivaa lukemista, vaikka eri sukupuolta olenkin, hieno homma! :)
  Waterland, waterland… sinä kullanhohtoinen ihmemaa. Olen jo useana vuonna himoinnut rytmeistäsi ja villeistä virroistasi, mutta järkyttävät ulkonmuotopaineet ovat estäneet tehokkaasti osallistumiseni kerta toisensa jälkeen. Kunnes! Vuosi sitten taistelin elämäntapamuutoksen ja aktiivisen elämänhallinan kanssa, enkä tahtonut saada pidettyä tavotteistani ja päämääristäni kiinni, mutta sitten sain viimein kipeästi tarvitsemani motivaatiopotkun pienen mutta pippurisen fitnessdaamin muodossa. Tämä pakkaus pärähti elämääni ja mullisti kaiken! Hampurilaiset muuttuivat salaateiksi, tv-sarjat supersarjoiksi ja nettiselailu brasilialaiseksi jujutsuksi. Tämän kaltaiset blogit ja sivustot ovat olleet supertärkeitä motivaationluojia matkallani kevyempään oloon.
  Nyt kesän jälkeen, 20 kg myöhemmin (pudotin 101kg:sta 81:een), voin todella hyvin, elämänhaluni on palannut ja motivaatio liikkumiseen kova! Vihdoinkin olen siinä kunnossa että kehtaan vetää rantakuteet päälle häpeilemättä ja olla vieläpä hyvin tyytyväinen peilikuvaani!
  Nyt jos koskaan on mahtava hetki lähteä nauttimaan yhteisen matkan ja työn tuloksista isolla sydämellä ja syke korkealla elämäni rakkauden kanssa Waterlandiin!

  Vain liput puuttuvat… ;)

 • Janina
  Posted at 19:07h, 06 maaliskuun Vastaa

  Moikka Linda! Minun toiveenani on saada liput itselleni ja lapsuuden ystävälleni. Olemme tunteneet ihan pienestä asti ja olemme aina olleet kuin paita ja peppu. Asuimme molemmat Vihannin Sos-lapsikylässä vuodesta 2000 asti, jossa on huostaanotettuja lapsia. Vuonna 2009 muutin sieltä pois sillä siskoni sai minun huoltajuuden. Sen jälkeen olemme nähneet harvoin ja tuntuu että ystävyytemme haihtuu pikku hiljaa. Haluaisin näyttää hänelle että hän on edelleen maailman paras lapsuudenystäväni enkä halua menettää häntä. Haluan että tämä on hänelle ikimuistoinen yllätys ja samalla saisimme taas syvennettyä ystävyyttämme.

  janina.jokipii@hotmail.com

 • Miltsi
  Posted at 21:24h, 07 maaliskuun Vastaa

  Kuka voitti? :)

 • Miina Niinikoski
  Posted at 23:33h, 07 maaliskuun Vastaa

  Antaisin lahjaksi parhaalle kaverille joka valmistuu tässä kuussa kauppiksesta. Takana peruskoulu, vähän opistoa, vähän lukioo ja paljon kauppista. Se on nyt juhlan paikka ehdottomasti. :)

 • Sonja Hervanto
  Posted at 19:47h, 09 maaliskuun Vastaa

  Ois ihanaa voittaa liput, koska ollaan poikkiksen kanssa molemmat köyhiä opiskelijoita eikä rahaa näin ollen heru lippuihin. Oon myös kuunnellut konemusaa jo vuosikaudet mutta en siltikään ole aiemmin päässyt Serenan pippaloihin. acasha9@hotmail.com

 • Nina
  Posted at 08:25h, 10 maaliskuun Vastaa

  Hei,

  toivottavasti vielä näet tämän. En osallistu kilpailuun, tai no eihän siihen enää ees vois osallistuu, mut.. :D
  Mua kiinnostaisi tietää, että mistä noi sun valkoiset tennarit on mitkä on noissa kuvissa? Tosi kivan näköiset kengät. :)

  Kiitos vastauksesta! :)

  -Nina

Post A Comment